GSC Portal Burak Yılmaz'ın Sağlık Durumu Belli Oldu!

jose-mourinho-6-horto-magiko.jpg

@Necati Şen

lanet olsun ya
gitti sampiyonluk

adam hem caliyor ama hizmet de veriyor

adam hem takimin icine ediyor ama gol de atiyor

ikisi de ayni mantik

bu kafayla bir bok olmaz bizden
fb dördüncü yildizi takinca da bunu yalarsiniz devam

gecmis olsun . @Necati Şen kiniyorum mesajlarindan dolayi :)

Adam ölmüs , yerdeki adama tekme atiyorsun. tam ölmedimi diye garantiyemi aliyorsun isi ne, anlamadim ya neyse.
Bukadar nefret edilirmi yahu Galatasarayli oyuncusundan.

gecmis olsun . @Necati Şen kiniyorum mesajlarindan dolayi :)

Adam ölmüs , yerdeki adama tekme atiyorsun. tam ölmedimi diye garantiyemi aliyorsun isi ne, anlamadim ya neyse.
Bukadar nefret edilirmi yahu Galatasarayli oyuncusundan.

gsye zarar veren herkesten nefret ederim ben
bu ve kankasi güzel bir hayat yasasin diye daha kac tane sampiyonlugumuz gidecek?
aradaki farki acmak icin firsat gecmis elimize ama biz mal gibi bu yeteneksiz ölmüs adamlarda israr edip rezil oluyoruz

gsye zarar veren herkesten nefret ederim ben
bu ve kankasi güzel bir hayat yasasin diye daha kac tane sampiyonlugumuz gidecek?
aradaki farki acmak icin firsat gecmis elimize ama biz mal gibi bu yeteneksiz ölmüs adamlarda israr edip rezil oluyoruz

iyide ne yapalim simdi. senin gibi adama köstekmi cikalim yani. bumu cözüm? sezon baslamis neco , lig baslamis. kadroda baska striker yok. bende pek begenmiyorum tamam ama idare edecegiz artik. buraka böyle senin gibi yaparsak ve bunu hisederse tam ortaligi batiriyor biliyorsundur.
az cok yine idare ediyor. buraka degil onu oynatanlara, sözlesme yapanlara veya alternativ almayanlarda suc bulman daha dogru olur ya neyse.

Bos kale + penaltidan gol attigi icin futbolcunun takima verdigi zarari gormezden gelen dunyada tek taraftar grubuyuz galiba. Su yeteneksizler yuzunden FB sampiyon oldu, belki ders cikarirlar dedim yanildik. Artik FB 4. yildizi taksin noktasina geldim, galiba ozaman beyinler uyanacak.

3 yildir takimi tecavuz eden yeteneksizi attigi penalti ve bos kale gollerle savunuyorlar, aglarmisin gulermisin.

iyide ne yapalim simdi. senin gibi adama köstekmi cikalim yani. bumu cözüm? sezon baslamis neco , lig baslamis. kadroda baska striker yok. bende pek begenmiyorum tamam ama idare edecegiz artik. buraka böyle senin gibi yaparsak ve bunu hisederse tam ortaligi batiriyor biliyorsundur.
az cok yine idare ediyor. buraka degil onu oynatanlara, sözlesme yapanlara veya alternativ almayanlarda suc bulman daha dogru olur ya neyse.

sen adama destek verdigin sürece yönetim de diyor bu adamlar iyi taraftar seviyor masrafa girip niye göndereyim
bu gözler bami yalayan tipler bile gördü
adam kötüyse kötü diyeceksin destek verdigin sürece bunlar iyi oynamaz ben iyiyim kafasinda devam ederler
zaten yaptiklari aciklamalar da bunu gösteriyor
ufak bir tepkide hemen küsüp agliyorlar cocuk gibi
100 yillik koca camiayi bunlarin elinde oyuncak ettiniz bu mantik yüzünden
onlar da istedikleri gibi at kosturuyorlar

Tuh ya fenev macinakadar iyilesecekmis

prandelli'yi burak'i oyundan aldigi icin tebrik etmistim lakin sakatlandigi icin oyundan almis. Sakatlanmasa almayacak yani. En iyi ihtimal berabere kaliriz o macta.

arkadaşlar oyuncularımıza ağır hakaretlerde bulunmayalım lütfen yani bencede oynamazsa iyi olur ama

Bu bizim için milat.

hatırlayın elmanderin yokluğunda burak gollerini atıp ilk 11e gelmişti, bu seeferde burak yok ama başka forvet adayıda yok elimizde sadece umut fakiri umut var :(

Sakatlanmasına sevinmek doğru bişey değil.Sonuçta onun çektiği acıyı biz yaşamıyoruz.Ama en iyisi yedek veya kadro dışı kalmalarıdır doğru olanı.Akılları başlarına gelir belki.Gel gör ki nerde öyle hoca

Geri
Üst Alt