Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı İddiası (2014)

28 yaşında çekilmezken 33 yaşında ne olur tahmin bile etmek istemiyorum

1 nisan sakasi olmali.

kaynak?

Hayırlı olsun.

kaynak sporx mis

Selcuk a 5 yillik yeni kontrat teklif etmisik, Hakan Balta ve Muslera ya da aynisi. Burak a teklif ettim diyor Baskan o da kabul etmis diyor..

1 nisan sakasi olmali.

kaynak?

Burak ve Selçuk’a yeni sözleşme

“Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, çok önemli, temel oyuncularımız. Burak’la konuştum, kontratını 3 sene daha uzattık. 2 yılı kalmıştı, 3 sene daha yaptık. Kontratı 5 seneye uzadı. Selçuk’la 2 gün önce görüştüm, aynı öneriyi ona da yaptım. Selçuk da Sivas maçı sonrası menaceri vasıtasıyla cevabını verecektir. Ona da artı 3 sene önerdik. Selçuk, Galatasaray’ın kaptanı. Galatasaray, kaptanlık pozisyonuna getirdiği oyuncusunun her zaman arkasında durur. Ve ona sahip çıkar. Ama o pozisyona gelen oyuncunun da artık nerede durduğunu çok iyi bilmesi lazım. Yani kaptanlık pozisyonuna gelen bir oyuncunun kendini zorlayarak maksimum olgunluğa ulaşması gerekiyor. Selçuk çok hassas bir çocuk. Ama artık o da olgunluk evresine girdi. Selçuk’un alınmasının sebebi ne Fatih hoca, ne Mancini ne biziz. Sadece çok iyi oynadığı Fenerbahçe maçında taraftarlarca takdir edilmeyip, reaksiyon görmesi. Onun moralini düşürdü. Muslera ile Hakan Balta’nın da sözleşmelerini uzatacağız.”

ajansspor

Kaynak olaydı iyiydi.

7468.jpg

Iyi, satarken daha cok isteyebiliriz. Simdi dua edin de gol krali olsun bu sezon da piyasasi yukselsin.

Aziz Yıldırım'a Galatasaray'ı çökertecek bir hamle yapma şansı verseler bundan iyisini yapamazdı.

Bütün iş teknik heyette bitiyor. Bu futbolculardan verim almakta, almamakta onların elinde.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

o zaman manciniyi gönderelim bu adam kanatta oynatmayı kafasına koymuş bari kanatta oynatmayacak biri gelsin

Geri
Üst Alt