Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı İddiası (2014)

seneye bu herif durursa yönetim aglamasin neden başari gelmiyor diye.bu herif bayernin forveti olsa bayern tarafta sahaya iner uzatip pahaliya satmayi düşünüyorlarsa laf etmem.

Sirf Burak'i daha yüksek fiyat satmak için yapildi galiba.

Konuyu görünce biz

MYP6r2.gif

4.yıldızı unutun o zaman biz yazın satılmasını beklerken resmen geleceğini çöpe attı aysal rezalet karar umarım doğru değildir

İddia mı?Başlığı Burak Yılmaz ile sözleşme uzatıldı olarak düzeltelim

Bu kadar uzun bir sozlesmenin mantigi nedir. Yine yalan haberdir diye umuyorum.

Tapatalk

Yahu baskan acıklamıs iste,hala inanmıyor millet,adam 3 sene daha uzattık diyor...

Daha pahaliya satmak icin yapti kesin..

Baska aciklamasi olamaz.

Haber 100 de 100 doğru. Daha uzun bir reportajından alınmış küçük bir kısım bu transfer mesajları.

Bu arada fazla harcama'da yapmayacağız transfere bu sene.

Bittik,Battik.Sictik.Öldük.

dogrumu haber. eger seneye bu herif olursa yemişim futbolunu. futboldan soguttu beni bu herif. o gitmeyi istiyorum demeli. demezse seneye agzina ederler bunun.

Baskan acikladı sözlesme uzattık diye kapa da duser haber hafta ici herhalde ama iyi bir teklif gelirse satılabilir hic belli olmaz

Tapatalk

Satılması adına doğru hamle. Burak son iki sezonun gol kralı. Herşeye rağmen bu sezon da gol kralı olabilir. Büyük ligler çok zor bu saatten sonra ama Rusya'ya falan 6-7 milyona okutmamız mümkün.

Haber 100 de 100 doğru. Daha uzun bir reportajından alınmış küçük bir kısım bu transfer mesajları.

Bu arada fazla harcama'da yapmayacağız transfere bu sene.

buraga 2.5 milyon euro veriyoruz. 7.5 a sat. 4 e mevlütü al. 1.5 milyon euro ver. ucuza işini görürsün. ilerde en azindan pas duragin olur.

Süper olur. Hadi hayırlısı ama fazla uzatmasak iyi olur

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Zaten 2 sezon daha yok mu sözleşmesi? Satılması için böyle saçma şey yapıldıysa diyecek lafım yok.

Geri
Üst Alt