Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı İddiası (2014)

4 sene daha burak kalacak diye algılanmaması lazım, yazın italyadan fln iyi bir teklif gelirse burak ayrılmak isteyecektir satabiliriz

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

OLAAAAAAMMMMMAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

bu transfere ,bynin maaşı 500 bin euroya düştüyse ancak anlam verilebilir

Çeptalk

Öyle abartilmis bonservis opsiyonu koymasinlar kontratina bari.

Birşey değişmez. Burak sezon sonu satılacak bence..

Avrupada yoktu. Ligdeki performasi da begenlmiyor. Bu haliyle hangi takim alir. Tren kacti bir kere.

Sozlesmesi 2 sezon sonra bitecek genc olmayan X futbolcu icin sozlesme uzatmak nasil bir deger artisi saglar ki?

Tapatalk

buraga 2.5 milyon euro veriyoruz. 7.5 a sat. 4 e mevlütü al. 1.5 milyon euro ver. ucuza işini görürsün. ilerde en azindan pas duragin olur.

Burak da kadroda dursun ama mevlüt gibi alternativ veya burakı yedekleye bilecek birisi olmalı yerli olarak.

Büyük takımız sonucta. Burak'da eksiklerine rahmen mevkisinde en iyisi türk golcü olarak.

Adamın ölüsü ligimiz'de 13 gol atı

Burak da kadroda dursun ama mevlüt gibi alternativ veya burakı yedekleye bilecek birisi olmalı yerli olarak.

Büyük takımız sonucta. Burak'daa eksiklerine rahmen mevkisinde en iyisi türk golcü olarak.

Adamın ölüsü ligimiz'de 13 gol atı

bence degil abi. önüne düşen topu gol atacakta biz sevinicez. hipnotize ediyor sadece golleriyle. hiçbir özelligi göremiyorum bu herifte. bunun yüzünden bu herifin ayagina bakiyoruz. top tutamayinca orta saha ileri gidemiyor. necati elmander döneminde bizim orta saha coşmuştu. bana göre zararli bir oyuncu. yedege girmez bu herif olay yaratir.sinsi biri zaten.

bir yabanci forvet mevlüt ve umut işte forvetlerimiz. hajroviçte forvet oynayabiliyor. bu herif geldi geleli ileri uçta paslaşma göremiyorum. futbol biraz gösteri oyunu. topu bile süremeyen bir herif bu. valla futboldan sogudum abi. sneijder buna sövüyordur eminim.

geçen hafta ptt ligini izliyordum. mehmet yildizi gördüm. herif önde 2 herife topu vermedi. geri pas atti ve gol oldu. buragin onu 100 defa denese yapamayacagini düşünüyorum. sadece ben atiyim. en fazla ben atiyim forvet tipleri bizden ötede olsun abi.

bence degil abi. önüne düşen topu gol atacakta biz sevinicez. hipnotize ediyor sadece golleriyle. hiçbir özelligi göremiyorum bu herifte. bunun yüzünden bu herifin ayagina bakiyoruz. top tutamayinca orta saha ileri gidemiyor. necati elmander döneminde bizim orta saha coşmuştu. bana göre zararli bir oyuncu. yedege girmez bu herif olay yaratir.sinsi biri zaten.

bir yabanci forvet mevlüt ve umut işte forvetlerimiz. hajroviçte forvet oynayabiliyor. bu herif geldi geleli ileri uçta paslaşma göremiyorum. futbol biraz gösteri oyunu. topu bile süremeyen bir herif bu. valla futboldan sogudum abi. sneijder buna sövüyordur eminim.

geçen hafta ptt ligini izliyordum. mehmet yildizi gördüm. herif önde 2 herife topu vermedi. geri pas atti ve gol oldu. buragin onu 100 defa denese yapamayacagini düşünüyorum. sadece ben atiyim. en fazla ben atiyim forvet tipleri bizden ötede olsun abi.

Bende beğenmiyorum zaten ama herif golcü ve türk. Bu burak gecen sene avrupada 8 gol atmış . Top tutmasını biraz öğrene bilse ki okadar zor bir şey değil bu :(

Neyse burak konusu sıktı artık benim için. Ne olacaksa olsun kazanan Galatasaray olsun sonucta.

Bende beğenmiyorum zaten ama herif golcü ve türk. Bu burak gecen sene avrupada 8 gol atmış . Top tutmasını biraz öğrene bilse ki okadar zor bir şey değil bu :(

Neyse burak konusu sıktı artık benim için. Ne olacaksa olsun kazanan Galatasaray olsun sonucta.

abi teknigi iyi olmayan topçuyu GS a almayacan. forvet olsun defans olsun. dar alanda iş yapacak.

abi teknigi iyi olmayan topçuyu GS a almayacan. forvet olsun defans olsun. dar alanda iş yapacak.

Tekniğede var az çok ama hem dengesiz hemde kafası genelikle sadece top'da. Neyse.

Biz burda istediğimiz kadar bağırarım. Istatistikleri iyi olduğu müddetce bizimkiler memnun burakdan, bakınız selçuk meselesi en son.

Selçukun istatistikleri iniestadan iyi diye savunma yapıyor bizimkiler GsTv de:DD

qraaaaaaaal..kaynak baskanın kendısı uzattık demıs..muslerayada aynısını dedıler ama resmı acıklama yok bekleyelım bakalım

böyle bir şey yapıldıysa yazıklar olsun. Bu başkan bize Polatı aratacak gibi geliyor.

Burak yüzünden futboldan soğudum, umarım gerçek değildir, gönderilmesi şart

tapatalk

Yabancı sınırının kalkmadığı bir ortamda çok doğru hamleler. Selçuk da, Burak da takımda kalmalı, boş boş konuşmayın.

Geri
Üst Alt