- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.078
- 4.533
4 sene daha burak kalacak diye algılanmaması lazım, yazın italyadan fln iyi bir teklif gelirse burak ayrılmak isteyecektir satabiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buraga 2.5 milyon euro veriyoruz. 7.5 a sat. 4 e mevlütü al. 1.5 milyon euro ver. ucuza işini görürsün. ilerde en azindan pas duragin olur.
Burak da kadroda dursun ama mevlüt gibi alternativ veya burakı yedekleye bilecek birisi olmalı yerli olarak.
Büyük takımız sonucta. Burak'daa eksiklerine rahmen mevkisinde en iyisi türk golcü olarak.
Adamın ölüsü ligimiz'de 13 gol atı
bence degil abi. önüne düşen topu gol atacakta biz sevinicez. hipnotize ediyor sadece golleriyle. hiçbir özelligi göremiyorum bu herifte. bunun yüzünden bu herifin ayagina bakiyoruz. top tutamayinca orta saha ileri gidemiyor. necati elmander döneminde bizim orta saha coşmuştu. bana göre zararli bir oyuncu. yedege girmez bu herif olay yaratir.sinsi biri zaten.
bir yabanci forvet mevlüt ve umut işte forvetlerimiz. hajroviçte forvet oynayabiliyor. bu herif geldi geleli ileri uçta paslaşma göremiyorum. futbol biraz gösteri oyunu. topu bile süremeyen bir herif bu. valla futboldan sogudum abi. sneijder buna sövüyordur eminim.
geçen hafta ptt ligini izliyordum. mehmet yildizi gördüm. herif önde 2 herife topu vermedi. geri pas atti ve gol oldu. buragin onu 100 defa denese yapamayacagini düşünüyorum. sadece ben atiyim. en fazla ben atiyim forvet tipleri bizden ötede olsun abi.
Bende beğenmiyorum zaten ama herif golcü ve türk. Bu burak gecen sene avrupada 8 gol atmış . Top tutmasını biraz öğrene bilse ki okadar zor bir şey değil bu
Neyse burak konusu sıktı artık benim için. Ne olacaksa olsun kazanan Galatasaray olsun sonucta.
abi teknigi iyi olmayan topçuyu GS a almayacan. forvet olsun defans olsun. dar alanda iş yapacak.