Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı İddiası (2014)

Ülke olarak 30-40 yıl geriden geldiğimizin başka bir kanıtı.

Yhaa ama o ülkemizin gol qralı yapmayın böle şeylerr :(

Başkan Ünal Aysal, Lazio'dan sonra Fiorentina'nın 10 milyon euroluk resmi teklif yaptığı Burak Yılmaz ve menajerleriyle masaya oturarak protokol imzalattı. Takımda kalmak istediğini bildiren yıldız futbolcunun yıllık ücreti yüzde 10 zamla 2 milyon 530 bin euroya çıkarıldı.

Başkan Ünal Aysal, Lazio'dan sonra Fiorentina'nın 10 milyon euroluk resmi teklif yaptığı Burak Yılmaz ve menajerleriyle masaya oturarak protokol imzalattı. Takımda kalmak istediğini bildiren yıldız futbolcunun yıllık ücreti yüzde 10 zamla 2 milyon 530 bin euroya çıkarıldı.

Florya'ya atom bombası atma zamanı geldi

Fiorentina’nın cazip teklifi ardından Burak’ın menajerleri ile 3 kez bir araya geldiği, hafta içindeki son zirveye ise başarılı oyuncunun da katıldığı belirlendi.

Burak’ın bu görüşmede “Benim tercihim Galatasaray’da kalmak. Çünkü burada kendimi huzurlu hissediyorum. Vereceğiniz karara saygı duyarım ama futbolu burada bırakmak ve uzun yıllar daha hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandığı kaydedildi. Sarı-kırmızılı oyuncunun bu sözlerinin özellikle Başkan Aysal’ı çok etkilediği bildirildi.

Bu son cümle nedir ya saçmalıktan başka bir şey değil ederi varken satın kanser edeceksiniz

Sezon sonu ayrılır.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

5 milyona elden cikarmak lazim.

Zamaninda 12 önermislerdi, malca kabul etmedik.

başlığın geleceğe kazık çakıldı iddiası olarak değiştirilmesini talep ediyorum syn modlar

Burak varsa oynar, yedek kalmaz. Ya her maç oynatacagiz ya da göndereceğiz.

yüzyılın saçmalığı olur uzatılırsa. fiyata bakılmaksızın satılmalı

adam yaslandikca düsüse gectikce parasi artiyor

Takım olarak kötü bir sezon geçirdik, iyi bir hazırlanma (belki daha doğru yapılanma) süreciyle önümüzdeki sezona bu sezondan daha iyi gireceğimiz kuvvetle muhtemel. Burak da daha iyi olacaktır. Şanssız, kötü bir sezon geçirdi. Ayrıca sözleşme 5 yılın son gününe kadar kalacak anlamı taşımıyor.

Geri
Üst Alt