Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

Takmışsınız Burak Yılmaz a. Daha iyi birini biliyorsanız adını buraya yazın diye 40 oldu soruyorum. Cevap yok....Yönetime gol atmak içinmi dolduruyorsunuz buraları ?

Kimler ne paralar alıyor. Size ne Burakın cebinden.

Bazi 3. 4. Kisiler ceplerine "indire gandi" yapiyor.

ben paraya falan takmıyorum da benim dert ettiğim kısım şu

221020121233093013334_2.jpg

Daral geliyor bana şu oldukça dur bu değildi buldum ha şu işte

arda-turan.20110907005035..jpg

Televizyonu kırıp camdan aşağı atlayasım geliyor.

Takmışsınız Burak Yılmaz a. Daha iyi birini biliyorsanız adını buraya yazın diye 40 oldu soruyorum. Cevap yok....Yönetime gol atmak içinmi dolduruyorsunuz buraları ?

Kimler ne paralar alıyor. Size ne Burakın cebinden.

şu verilen paralar neyin cebinden onun cebe giriyor. şu sözleşme normalmi. neyin atarini yapiyon. daha iyisi varmiymiş. mevlüt olsun. oldumu. oda üst düzey degil ama olsun. top tutar. istasyon olur. sen şimdi mevlüt nedir dersin. bende sana bişey demem.

Yasasin! Dünyanin en iyi forvetinin sözlesmesi uzatildi, artik tüm probemlerimiz hal oldu.

Beyler şu açıdan bakın: Rakiplere göz korkusu verdik o derece zenginiz, çileğe hazır olun. :)

Çöplerden kesilsin Burak'a verilsin, 2.9 luk Hamit napıyor Burak napıyor?

şu verilen paralar neyin cebinden onun cebe giriyor. şu sözleşme normalmi. neyin atarini yapiyon. daha iyisi varmiymiş. mevlüt olsun. oldumu. oda üst düzey degil ama olsun. top tutar. istasyon olur. sen şimdi mevlüt nedir dersin. bende sana bişey demem.

cok haklisin ama mevlütü birak x bir yerli forveti koy arkasinda sneijder oynatiktan sonra 10 golün altinda hic birzaman kalmaz, burak bitirici bir forvet bile degil adam gecmeyi bilmez tekniki sayif oldu halde bukadar gol atiyorsa arkasinda oyniyan adamlara duva etsin. burak kim? bizim berk ismaili koy her mac oynasin o bile 10 golden fazla atar ya, deli oluyorum deli.

Oyuncu yaşlandıkça maaş yükselten ender kulüplerden biriyizdir herhalde.

gecen sene şampiyonlar lıgındekı performansından sonra satılmalıydı.profesyonellık kurumsallaşma dıyoruz hep palavra.çok buyuk zarar ettık.

Sözleşme şartları yetersiz. Kulübü üzerine yapmalıydık.

Verdiğimiz paranın yarısı bile değmez

aynisini yazacaktim yemin ederim :)

su sacma sapan yabanci kisitlamasi yüzünden kulüplerin paralari car cur ediliyor.

allah askina bu paranin yarisini versek buna yine bizde kalir. avrupa da kimse bunun yarisini bile vermez buna (ruslar haric).

rusya haricinde ancak katar'a gidebilir.

adam iki ay sonra 29 yasinda olacak, ve 5 senelik sözlesme ve son yillinda adamin yasi 34 olacak ve 3milyon euro alacak hic birsey dahi yapmasa. ben sanirdimki o yasda o parayla ancak yasli yabanci ünlü futbolcular getirirdik türkiye. megersem türkiyede bir dünya stari varmis da haberimis yokmus

Biri çıkıyor oha paraya bak rezalet diyor, ötekide ona uyuyor, sonra diğeri gaza geliyor aynen ya çok para diyor, böyle böyle 7 sayfa olumsuz mesajlar almış başını gidiyor, arkadaşlar Burak Yılmaz 2010-2011 sezonundan beri 104 gol atmış 30 da asist yapmış, kariyeri boyunca 70 civarı gol atmış Emenike 2400 milyon euro alıyor, Sow geçen yıl 3400 milyon bu yıl 2600 milyon garanti paraya oynadı kariyeri boyunca 94 gol atmış, bjk Almeida' ya 2500 milyon euro para veriyor, 3,5 yıldır Türkiye'de 47 gol 20 asisti var, ayrıca Burak Türk bu ülkenin evladı, elin adamlarına millet paraları saçıyor, Burak bunların hepsi nin toplamı kadar gol atıyor neredeyse adamı bulsanız öldüreceksiniz, yönetimi istifaya çağırıyorsunuz.

3 sezonda 2 kere gol kralı olmuş(bu sezonda 1 golle kaçırmış) yaklaşık 70 küsür gol atmış adama ayıp ediyorsunuz renkdaşlarım.o_O

Not:Saç baş yoldurduğunu biliyorum renkdaşlar.Ama başa gelen çekilir ne yapalım:D

ayrıca sözleşmesinde her yıl artması pek iyi olmadı...:(

Biri çıkıyor oha paraya bak rezalet diyor, ötekide ona uyuyor, sonra diğeri gaza geliyor aynen ya çok para diyor, böyle böyle 7 sayfa olumsuz mesajlar almış başını gidiyor, arkadaşlar Burak Yılmaz 2010-2011 sezonundan beri 104 gol atmış 30 da asist yapmış, kariyeri boyunca 70 civarı gol atmış Emenike 2400 milyon euro alıyor, Sow geçen yıl 3400 milyon bu yıl 2600 milyon garanti paraya oynadı kariyeri boyunca 94 gol atmış, bjk Almeida' ya 2500 milyon euro para veriyor, 3,5 yıldır Türkiye'de 47 gol 20 asisti var, ayrıca Burak Türk bu ülkenin evladı, elin adamlarına millet paraları saçıyor, Burak bunların hepsi nin toplamı kadar gol atıyor neredeyse adamı bulsanız öldüreceksiniz, yönetimi istifaya çağırıyorsunuz.

Bu ülkenin evladı ama bu ülkenin parasını kabul etmiyor anlaşılan euro nedir yahu Türkiye'de hangi futbolcu maç başına 75 bin tl alır?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt