Burak Yılmaz'ın Sözleşmesi Uzatıldı!

David Villa gibi bir oyuncuya verilse bu paralar normal derdik, ancak bu paralarin Burak'a verilmesi gercekten acinasi bir durum.

Daha da detaylandırırsak, Burak Yılmaz asla sistemin bir parçası olamaz. Takımında Burak varsa bütün sistemin onun üzerine kurulması lazım. Ancak bu şekilde başarılı olma şansı var. Trabzon da Şenol hoca sistemi Burak'ın üzerine kurmuştu. Bize geldiği ilk sezon sistem Burak'ın üzerineydi. Sanırım Avrupa da alıcı bulamamasının başlıca sebebi de bu. Şimdi Forvet alınacağı söyleniyor. Alınırsa ve Burak da 11'de başlarsa Bu senekinden farklı bir performans sergileyemez.

Şöyle aslında, Şenol Güneş sistemi Burak'ın üzerine kurdu ama sezon sonunda Burak'ın gol sayısı 33, Burak'tan sonra en çok gol atan adam 4 gol atabilmişti yanlış hatırlamıyorsam eğer. Yani böyle komik bir şey olabilir mi? Senin tüm zihniyetin topu Burak'ın koşu yoluna atabilmek üzerine kuruluysa zaten takımın başarılı olması mümkün değil. Sadece Burak başarılı olur. Ondan sonra derler ki, Burak tek başına sırtladı, onun dışında katkı veren olmadı. E nasıl olsun, buna fırsat vermedin ki sen.. Elmander'li senede takımda gol atmayan adam kalmamıştı, son 2 senede tablo ortada. 3-4 oyuncunun eline bakar hale geldik. Bundan sonra da pek farklı olmayacak gibi.

Şöyle aslında, Şenol Güneş sistemi Burak'ın üzerine kurdu ama sezon sonunda Burak'ın gol sayısı 33, Burak'tan sonra en çok gol atan adam 4 gol atabilmişti yanlış hatırlamıyorsam eğer. Yani böyle komik bir şey olabilir mi? Senin tüm zihniyetin topu Burak'ın koşu yoluna atabilmek üzerine kuruluysa zaten takımın başarılı olması mümkün değil. Sadece Burak başarılı olur. Ondan sonra derler ki, Burak tek başına sırtladı, onun dışında katkı veren olmadı. E nasıl olsun, buna fırsat vermedin ki sen.. Elmander'li senede takımda gol atmayan adam kalmamıştı, son 2 senede tablo ortada. 3-4 oyuncunun eline bakar hale geldik. Bundan sonra da pek farklı olmayacak gibi.

bora yanlışın var jaja umut o sene 10 golden fazla atmıştır ,jajanın çoğu golü gözümün önüme geliyor, alanzinho var daha bakmak lazım

Vay vay bizim yönetimin akillandigi yok. Pasa pasa 2019'a kadar bizimle yani. Aldigi paralari da hic kast etmek istemiyorum. Dünya'da baska böyle sacma sapan sözlesmeler imzalaniyor mu cok merak ediyorum.

Yılda 3,5 milyon euro waaaaaaav ne para ama futbolcu olmak vardı bizde para mı kazanıyoruz

Hayırlı olsun.

Sow 1.6 mily

Burak 2.9

Bu işde bir terslik var ama neyse.

O sene değil, bir sonraki sene benim dediğim. Senin dediğin şike sezonu.

doğru benim kafa şike sezonuna gitti o sezon 20 gol atmıştı galiba burak ama senin dediği sene yine olmaz yav 70 gol atsa ts ortalama bir iki topçunun daha 8-10 golleri bulması lazım mantıken fakat tüm takım burakın üzerinde oynuyordu tabi o konuda haklısın

Burak 35 yaşına geldiğinde yılda 10 milyon euro alacakmış.

Şaka bir yana bu sözleşme tam bir skandaldır yönetim.derhal istifa etsin bu resmen dolandırıcılıktır. Yangından mal mı kaçırıyorsun kardeşim kim alacak buragi 5 yıllık sözleşme yapıyorsun seneye yatışa geçtiğinde artık nahh gönderebilirsin elinde patlar .

Burak'tan iyi Türk forvet mi var diye sorup söylenen hiç bir ismi de beğenmiyorlar :D Teknik, top hakimiyeti, top tutma, saklama, sürme yok, attığı gol sayısı neyi değiştirir.Her maç Burak'a gol attırmak için şekilden şekile giriyoruz tabi gol atacak.Burak'tan sonra arkadaki futbolcuların verimi nasil düştü farkında değilmisiniz?

tapatalk

Hayırlı olsun.

Sow 1.6 mily

Burak 2.9

Bu işde bir terslik var ama neyse.

Sow: ''Burak 2.9 alıyor siz bana 1.6 veriyorsunuz, şike yaptık kul hakkı yedik diye ŞL'ye de almıyorlar, .. böyle fenerbahçeyi!!!'' der yakında.. :D

doğru benim kafa şike sezonuna gitti o sezon 20 gol atmıştı galiba burak ama senin dediği sene yine olmaz yav 70 gol atsa ts ortalama bir iki topçunun daha 8-10 golleri bulması lazım mantıken fakat tüm takım burakın üzerinde oynuyordu tabi o konuda haklısın

Yok hacı transfermarkt'tan bakabilirsin, orada var mesela. Burak 32 atmış, ondan sonra gelen Halil var 5 gol atmış. Sonra da 4 gollü Olcan.

maç başı da 25.000 euro. Vay be. Ey yönetim, her rakipten topu kapmak istediginde, attıgı dirsek başına da 100.000 euro verseydiniz...

Geçen sene PSG'de İbrahimovic 30 gol atmış Gamerio 8, Menez 5 atmış, Messi'nin 50 gol attığı sezon ondan sonra 12 golle Sanchez geliyordu, aynı sezonda Ronaldo 46 golle Higuain'e 24 gol fark atmıştı, Falcao 24 gol atarken Adrian 7 golde kalmıştı, Efsane Alex Ferguson'un takımında Rooney 27 golle ondan sonra gelen Chicarito'ya 17 gol fark atmıştı, bunlar uzar gider konuyu böyle değerlendirmemek lazım, ama tabiki sende haklısın, senin gibi herkes arkası dönük oynayabilen, topu tutup oyunu rahatlatan, pas dağıtabilen, gol yüzdesi yüksek adamlar istiyor, ama şartlar bunu gösteriyor şuan 5+3 varken Burak bizim için Diego Costa gibi kıymetlidir, ama millet kendini gaza getiriyor parası fazla diye, asıl şimdi sen basını gör nasıl sizin gibilerin önüne atıcak Burak'ı sonrada o adamdan performans beklenir, yönetim istifa diyenler, bir daha klübe katkı yapmam diyenler var, onlar büyük ihtimal genç arkadaşlar ama biraz sakin olmak lazım.

231A35C09E4CDD93600826AB0BD6FB3F.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Doğru karar. Yabancı sınırı varken bu futbolcular bizim için çok önemli. Selçuk ve Semih'in sözleşmeleri de yenilenmeli/uzatılmalı. Ücretleri yükseltilmeli. (Nokta)

1m euro etmeyecek adama bu paraları vermek, akılla mantıkla izah edilecek bir durum değildir. şu an bence tüm yönetim akıl tutulması yaşıyor, başta başkan olmak üzere. burağı başımızdan nasıl defededeceğiz diye düşünürken 5 yıl bize musallat etmek nasıl bir anlayıştır çözebilen gelsin bana anlatsın. kimse yabancı kuralı falan demesin git al mevlütü, yemin ediyorum buraktan kat kat daha fayda sağlar. en azından adamda tekniği iyi, pas alışverişi yapabiliyosun. burak daha top stop etmeyi beceremeyen rezil bir topçu benim nazarımda. bu kafayla gittiğimiz takdirde 4. yıldızı garantidir fenerin

Burak'tan sonra Selcuk'u da transfer ediyormusuz. Bakalim onun icin kac milyon bayilacagiz..

Bu arada Muslera gibi bos bir kaleciyi de DK sonrasi elden cikarmak lazim. Sozlesme uzatmak gibi bir hataya dusmesin yonetim.

Tapatalk

Geri
Üst Alt