Burak'ın Verilmeyen Golü Sizce Doğru Karar mı?

Cech devam etmedi pozisyona, etse rahat kurtarırdı bence. Büyütülecek birşey değil. Ama Terry yine karaktersizliğini gösterdi tabi. Eski takım arkadaşının karısını beceren adamdan ne beklersin?

Bana göre çok adice bir hareket. Çünki saha kenarına yakınken cezasahasına atıyor topu. Yani en azından olduğu yere bıraksa hadi derim.

Ama belliki amacı şrfszlik. Kuralı bilmiyorum ama ben olsam atardım o adamı.

Burak'ta oradan 100 kere vursa birinde anca gol olurdu o da buna denk geldi. O pozisyondan sonra hem hakeme hem de Terry'ye hunharca küfürler ettim. Bari gol olmasaydı da böyle üzülmeseydik.

burak o golü nasıl attı, bunu sorgulayın !

terry' e direk kırmızı verilmeliydi.

Doğru karar bence ama kesinlikle adil değil. Bir de Terry'nin nasıl bir adam olduğunu daha net anladık

Hakemin kararı doğru bence hakem önceden durdurmuş zaten oyunu Terry'de tam top gelirken atmış başka tarafa topu

dogru karar. burak daha vurmadan durdurmustu oyunu zaten

doğru ya da yanlış karar. hakem tam bi faciaydı benim için hiç bir avantajı kullandırmadı bize. bu pozisyon ve melonun kullandığı bi pozisyon vardı.

ayrıca abartısız cech 10 dakika durdurdu. çok geç kart çıktı +3 çok azdı.

Tam yayın dondu o arada şu soruma cevap alayım. Tacı kulllandıktan sonra hakem düdük çaldı değil mi bu arada tery topu attı. Duran top mu kullandık yoksa taç mı.

Bu dediğim sırada olup duran top vermediyse kural hatası anca o şekilde olur.

karar doğruda bu pozisyon ligde bjknin maçında olsa TFF maçı iptal ederdi.

Gol geçersiz zaten adamlar durdu düdüğü duıyunca. Bence kırmızı da ağır olurdu bu pozisyonun akışı için.

Kurallarda kırmızı diye mi geçiyor yoksa sarı diye mi?UEFA hakemi öyle bir hata yapmaz bence.

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 3 dk.

Lütfü Arıboğan: "Hukukçularımız Terry'nin pozisyonunu inceliyorlar. 24 saat süremiz var."

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 6 dk.

Lütfi Arıboğan: "Hukukçularımız Terry'nin yaptığı müdahaleyi inceliyor, 24 saatimiz var."

Aslanstroloji ‏@Aslanstroloji 9 dk.

Ünal Aysal: "UEFA'ya gerekli başvuruları yapacağız. Ya golün sayılmasını ya da maçın tekrarını istiyoruz"

Ispanyollardan bir aciklama bekliyorum ama hala rastlamadi

Ünal Aysal: “UEFA’ya başvuru yapacağız.”

BaskanUnalAysal.jpg

Galatasaray ile Chelsea arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçının ardından Başkan Ünal Aysal açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile Chelsea’nin 1-1 berabere kaldığı maçta John Terry’nin futbol sahasına attığı ikinci top nedeniyle Galatasaray’ın golünün sayılmaması büyük tepki çekti.

Ünal Aysal da maçın ardından yaptığı açıklamada bu pozisyona dikkat çekerek şunları söyledi:

“Biz UEFA’ya gerekli başvuruları yapacağız. Ya golün sayılmasını ya da maçın tekrarını istiyoruz”

Donkun pozisyonuyla ilgisi yok Pozisyon başlamadan topu sahaya attıyor.

Geri
Üst Alt