Burak'ın Verilmeyen Golü Sizce Doğru Karar mı?

Ben Terry yi falan gectim de. Burak oradan nasil atti lan o topu. Karsi karsiya zorlanan adam neredeyse sifirdan takti topu kaleye.

cok merak ediyorum hakem golu verseydi,UEFA maci tekrar oynatirmiydi? yani hakem TFF yi kurtarmis oldumu?

Fifa talimatı ne diyormuş?!-eğer 2ci top oyunduysa ve oyuna etki etmiyorsa oyun devam oynatılmalı.

Hm... Etki ettimi? Hakemin insiyetifine bir konu. Bence etmiyordu ama ancak hakem hatası olur. Kural hatası yok. bjk macında da kural hatası yokdu hata hakem doğru kar vermişdi her yönden aslında. Resmenmedya baskısı ile şike yapıldı o macı tekrar etirerek. Ama caktırmayın yani. Sahayada yansıdı bide ama şikeyiyapan federasyon olunca sayılmıyormuş.

Düdük önceden çalmışken; devam ettirse gol olup olacağını bilemeyeceğimiz için boş konuşmuş oluruz.

hakem düdüğü çaldıktan sonra gol oldu zaten chelseali oyuncular ve cech durmasa burak muhtemelen topla beraber reklam panolarına kadar giderdi

Çeptalk

Bazı internet sitelerinde Başkanımız Ünal Aysal'a ithafen "maçın tekrar edilmesi gerektiğine" dair bir beyanda bulunulduğu iddia edilmiştir.

Oysa Başkanımız Ünal Aysal, Galatasaray-Chelsea karşılaşmasına yönelik bu tip herhangi bir beyanatta bulunmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Kesinlikle doğru çünkü hakem düdük çalmıştı ve Cech müdahale etmedi yoksa rahat kurtarırdı topu.

Burada mutlaka Terry'nin ceza alması gerekir Uefa'dan yaptığı resmen kalleşlik rezillik...

Şu kuralın kesinleştirilmesi lazım artık harbi canımı sıkmaya başladı penaltı gibi kesin bişey net bişey olması lazım..

Eger oyuna top girdiğinde oyun durucaksa o zaman ayarlıyalım top toplayıcıları rakip tehlikeli gelirken 3-5 tane top atsınlar böyle salak saçma bişey olamaz ordaki topun o bölgeyle alakası yok alakası olmadığı için devam etmesi lazım posizyonun buz gibi golumuzu yediler

Orda cinlik yapmaya çalışan Terry yani o pozisyonda hakemlik bişey yok.

Terry dışarı atmak yerine bilerek saha içine atıyor.

Doğru karar. Taç atılmadan önce top Terry'nin elinde sahanın içindeydi. Sarı kart da doğru. Bir şey çıkmaz bundan.

Ya golü vereceksin ya kırmızı kartı. Terry nin hatasını neden bize ödetiyor. Açık ve net 1 golümüz yendi

Maçın tekrar edilcegini zannetmiyorum fakat uefanın terry'e centilmenlik dışı hareketinden dolayı mac cezası vermesi lazım

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 14 dk.

Oysa Başkanımız Ünal Aysal, Galatasaray-Chelsea karşılaşmasına yönelik bu tip herhangi bir beyanatta bulunmamıştır.

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 14 dk.

Bazı internet sitelerinde Başkanımız Ünal Aysal'a ithafen "maçın tekrar edilmesi gerektiğine" dair bir beyanda bulunulduğu iddia edilmiştir.

doğru karar, sahada iki top varken oyun oynanmaz yapacak bişey yok. hakem doğru olanı yaptı.

Golü iptal ettirmek sarı kart ve taş atışı. YORUMSUZ...

Terry... Bi güzel andım bir daha..

gol olmamış olsa çok normal karşılanan bir pozisyon olacak. böyle çok pozisyon gördük taca çıkan topu alıp içeri alan sonra topu saha içine atan çok adam gördüm. şuna dikkat çekmek isterim ki cech oyun durdu diye ellerini çekti, dikkatli izleyince anlaşılabilir bir şey. he sonrasında hakem maçı durdurduğu için oyun en direkt vuruş veya hakem atışı ile başlamalıydı. o konuda bir sıkıntı var. bu sebeple hükmen 3-0 beklemek biraz hayalcilik olur. üzülmemiz gereken kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirmiş olmamız

Geri
Üst Alt