Burası Neresi...?

Cevap: Burası Neresi...?

Resimden anlayacağımız üzere...

Ya bir ispanyol şehri yada...

Eski İspanyol sömürgesi bir ülke şehri...

Tahmin yürütelim bakalım...:)

Leon değil malesef. Sanırım biraz zor bir soru oldu bu. O ülkeden insanların bile tanıyamayabilecekleri bir şehir. Ama zaman ilerledikçe ipuçlarını çoğaltacağım. Ve burada Alemdar gibi usta bir ismin olduğunu da unutmamak lazım :)

İspanyol sömürgelerinden biri...

Meksika olabilir mi...

Ixtapa'nın Meksika bayrağına katkısı var...

Ve fazla bilinen bir şehir değildir...

Ixtapa da değil. Şehir de dikili, simgeleşmiş devasa bir bayrak duruyor.

Çok daha küçük bir şehir desem yanlış olmaz sanırım. Şehrin bir harfini değiştirdiğinizde bir hayvanın ismi ortaya çıkıyor :D

Şu ana kadar yapılan tahminlerin doğru yönder olduğu gösteren, şehrimize ait, önemli bir ipucu olacak bir fotoğraf daha ekliyorum :)

Arkadaşım! Meksika olduğunu belli etmesem artık kimse bulamayacak. :) Mexico City de değildi. Hadi bakalım Demet. Bul o zaman koskaca Meksika yazıyorsa :)

:D:D Mexico işte daha neyi bulunacak :D:D

:) Ben ülke sorduğumuzu sanmıyorum. Şehri bulmaya çalışıyoruz. Şehir biraz fazla,ufak ve tanınmayan bir yer. İpuçlarına rağmen bulunamadı. Ben de Meksikada olduğunu belli ederek seçenekleri aza indirmeye çalıştım ki şu ana kadar yapılan tahminlerin çoğu da Meksika'nın şehirleri oldu Alemdar tarafından.

Meksika bayrağının doğum yeri olduğunu, küçük bir şehir olduğuna ve başkent Mexico City'e oldukça yakın olduğunu bir kez daha hatırlatayım.

Geri
Üst Alt