Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen Zeren bu Puki iftira atiyor sanirim sizehazır komple değişmişken bu burç olayını komple çöpe atmakta fayda var birileri 2-3 kız kandırsın tavlasın diye uydurulmuş zamazingolar.
Aslan olmuşum ben de Başak az çok uyuyordu dediğin gibi inanmasam da. Aslan hiç uymuyor nerdeyse.Saçmalık. Akrep az çok uyuyordu bana inanmasam da ama şimdi terazi olmuşum ve terazi tez değil diyor, külliyen yalan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Saçmalık. Akrep az çok uyuyordu bana inanmasam da ama şimdi terazi olmuşum ve terazi tez değil diyor, külliyen yalan
açıklama yap sergHEN
Sergen iyi mi anlıyor burçtan , niye ona sordun Puki
kendisi bir atrolojici transfer başlığında çok fal bakmışlığı var birkeresinde GALATASARAY'ın falına bakmıştı Şampiyon olacağımızı SÖYLEDİ. o sezon 6. olduk.
Adamsın kardeşhazır komple değişmişken bu burç olayını komple çöpe atmakta fayda var birileri 2-3 kız kandırsın tavlasın diye uydurulmuş zamazingolar.
kendisi bir atrolojici transfer başlığında çok fal bakmışlığı var birkeresinde GALATASARAY'ın falına bakmıştı Şampiyon olacağımızı SÖYLEDİ. o sezon 6. olduk.

Balıkla yılan diye burcmu vardı
Balığı biliyodum da yılanı bende ilk defa gördüm.![]()