Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.419
- 20.803
- 2.233
Kadınlarımızı hiç olmazsa bayramlarda rahat bırakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan taytı geçtim. Şu şort taytı hangi Allah'sız çıkarttı?Yaz Günü Adeta 1 Serinlik
![]()
Yüz güzelliği de olan bir hanımefendinin konusunda bunu yazmak nedir ulan ayrıca fizik nasıl gelip geçici olum ? Asıl fizik kalıcı yüz güzelliği geçici olur lanFizigi güzel kadini degil
Yüzü güzel kadini paylasin
Fizik gelip gecicidir
Yüz güzelligi kaliciligini korur
Lutfen inci şanlı’nın son haline bakın beyfendiYüz güzelliği de olan bir hanımefendinin konusunda bunu yazmak nedir ulan ayrıca fizik nasıl gelip geçici olum ? Asıl fizik kalıcı yüz güzelliği geçici olur lan
Fiziği güzel birisinin fiziğini korumasi kendi elindedir. Yüz güzelliği öyle değil yaşlanınca bunu engelleyemezsin, yaşlanırsın bunu sadece yavaşlatabilirsin o kadar. E böyle bir durumda nasıl fizik kalıcı olmuyor lan?Lutfen inci şanlı’nın son haline bakın beyfendi
Fizigi guzel degil yuzu guzel kadin tercih edilmeli zannimca
Peki dostumFizigi güzel kadini degil
Yüzü güzel kadini paylasin
Fizik gelip gecicidir
Yüz güzelligi kaliciligini korur

Nerden akıl verdin şu lavuğa@Murat Durmaz yine kadın başlıklarını uplamakta
Bir uğra
Konu şu an ciddi tehlike altında.Nerden akıl verdin şu lavuğaBu Konu'da da konu dışı yapıp kilitletecek
![]()
Üstüme gelmeyin abi benim bu taraklarda bezim yok
Bana okuma yazma bilmeyen köy kizi lazim

2 Side geçici. Neyin yarışını yapıyorsunuz. Yaslanincada sarkacak isteYüz güzelliği de olan bir hanımefendinin konusunda bunu yazmak nedir ulan ayrıca fizik nasıl gelip geçici olum ? Asıl fizik kalıcı yüz güzelliği geçici olur lan
Ulan alamanyada avrat mi yok