Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.475
- 7.690
- 1.233
suadiyede karşılaşıyorum sürekli, fotolarla alakası yok x100 falan düşünün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma Orçuuuun yanarız yapmaaaasuadiyede karşılaşıyorum sürekli, fotolarla alakası yok x100 falan düşünün
Bu hanımefendiye anca bu reaksiyon verilirBize üzer bu tarz postların hanımköylü adamsın
Beğenmeyenlere iki kelam etmek ister misin?Bu hanımefendiye anca bu reaksiyon verilir
Ulan sen konudan mıhlanmadınmi halâUslu durun da bir daha konu sizin yüzünüzden kapanmasın @Oğuzhan Sesko @Naci Liboş
konuyu tehlikeye atma bu sefer.Yüzünün beğenilmemesine bir şey diyemem, zevk meselesi.Beğenmeyenlere iki kelam etmek ister misin?
Fizikten iyi anliyorsunYüzünün beğenilmemesine bir şey diyemem, zevk meselesi.
Lakin fiziğine laf edenin gözüne bir şey takmak lazım.
Senin üyeliğin gibi!!!bu baslık bi gün yok olacak ve kimse bulamayacak)
Senin üyeliğin gibi!!!
x100 düşünün müsuadiyede karşılaşıyorum sürekli, fotolarla alakası yok x100 falan düşünün
Sen kimsin mkFizikten iyi anliyorsun
Beni bu hale sen getirdinSen kimsin mk
Tutan yok doruk hergun foto atması kısmı tabi ince bir ayrıntıMetrodaki o kadin bize her gun foto ve video atacak mı? Birakta bir neşemizi bulalim be kardeşim.
Bu kari bizim için messi gibi birşey, forumun çoğunluğun ortak fikri bu kariyla bir kere birlikte olabilmek.
Keske Burcu benim sevgilim olsa da sende metroda bizi kol kola gorup ic gecirsen. Bunu o kadar cok isterdim ki inanamazsin.
Beni bu hale sen getirdin