Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 91.946
- 71.844
- 5.188
Barış çıkarmadan 3 gitmiş gibiBen onur, yenge kızar diye gözleri devirmiş sandım. sen diyorsun ki gözü benim çanakta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış çıkarmadan 3 gitmiş gibiBen onur, yenge kızar diye gözleri devirmiş sandım. sen diyorsun ki gözü benim çanakta?
Barışa kadın konularından bildirim gelince bakmadan 1 kere gidiyor zatenBarış çıkarmadan 3 gitmiş gibi
gozu sana dikmis gibiBen onur, yenge kızar diye gözleri devirmiş sandım. sen diyorsun ki gözü benim çanakta?
@Onur Kara yengeye yazıyor. Vallahi uslu duruyorum diye. Uzakta duruyor. Yakinda dursa durduramazsin
Ordan salıyorum işte.@Onur Kara yengeye yazıyor. Vallahi uslu duruyorum diye. Uzakta duruyor. Yakinda dursa durduramazsin
O değilde @Gökhan Saylak in bukadar uzakta durması beni korkuttu
Forumda o kadar futbol & futbolcu konusu var seni burada buluyoruz.
ne işim olur futbolla futbolcuylaForumda o kadar futbol & futbolcu konusu var seni burada buluyoruz.
ne işim olur futbolla futbolcuyla
harbiden ha her güzel kadınlı konuyu kitliyordu dimi cihan bunu bir sorusturalimCihan beyin kadın düşmanlığını anlayamıyorum, aklıma başka şeyler geliyor
harbiden ha her güzel kadınlı konuyu kitliyordu dimi cihan bunu bir sorusturalim
forumun medari iftihar konusu size göre en güzel hatunlar baslıgına kepenk vurup duruyordu
daha önce forum yönetimine gs formundan çıkıp daha magazinsel eğlenceli bir foruma evrilelim teklifimi biliyor muydunOlabilir mi böyle bir şey?
daha önce forum yönetimine gs formundan çıkıp daha magazinsel eğlenceli bir foruma evrilelim teklifimi biliyor muydun
dinlemiyorlar beni. hala ismi bile geçmemiş topçulara verilecek bonservis, satıştan sonraki pay falan tartısılıyor. bu nası bir boşluktur, boş bir mhuabbettir. hiç tarzım değil.
dolmaz ılıklık testimiz var ondan da haberin yok tabiÖyle olursa ortalık ılık dolmaz mı danyalım?
dolmaz ılıklık testimiz var ondan da haberin yok tabi
a
m
g
sorusuna verilecek cevaba göre ilerleyeceğiz.
İspiyoncu herifSpor forumu ne hale gelmiş adminler müdahale edin. Onursal üye ve onun yeni tetikçisi forumu sabah akşam karıların konuşulduğu bir mecraya çevirmeye çalışıyorlar. Nitekim başarılı da olmak üzereler. Buna bugün dur demezsek yarın gscforum karıforum olabilir.
@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ @Alper Altun