Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.772
- 5.188
Icardi kaçırma şu güzelliği
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi kaçırma şu güzelliği
Napıyon lan mezhabada sn KolapMezbahadayken bile beni delirtiyor
Nasıl olmadı ulan margo robbie yi atarim şimdi buraya bakFotosuna her baktığımda hücrelerimi titreten başka biri daha olmadı
İş üstündeyim sadece Burcu Özberk'in yeni fotoğrafı varsa rahatsız etNapıyon lan mezhabada sn Kolap
1 onceki sayfaya bakınızİş üstündeyim sadece Burcu Özberk'in yeni fotoğrafı varsa rahatsız et
Yok burcu başka bişey, margot tarumar opmuşturNasıl olmadı ulan margo robbie yi atarim şimdi buraya bak
Onu gördüm yenisi yoksa ben kaçar1 onceki sayfaya bakınız
Yenisini sen hayal et bir sonraki fotoya kadarOnu gördüm yenisi yoksa ben kaçar
3. dünya savaşı çıkacak hala karı peşindesinYenisini sen hayal et bir sonraki fotoya kadar
3. dünya savaşı çıkacak hala karı peşindesin
3.dunya savadından once 3 dilek sorsalar 2 sine 2 tane karı ismi vererek birlikte olmak istedigimi söylerim3. dünya savaşı çıkacak hala karı peşindesin

Ne diyor bu @Melih Sönmez sıcak başina vurmuş herhaldeYok burcu başka bişey, margot tarumar opmuştur
3. dilek hakkını sormaya korkuyorum olm bizi mi söyleyeceksin3.dunya savadından once 3 dilek sorsalar 2 sine 2 tane karı ismi vererek birlikte olmak istedigimi söylerim![]()
onun başına başka bir şey vurmuş yawNe diyor bu @Melih Sönmez sıcak başina vurmuş herhalde

3. Dilek aile ile alakalı olur ya oda önemli3. dilek hakkını sormaya korkuyorum olm bizi mi söyleyeceksin

Like versem bile Dursunu şu güzel konuya alet etmeyelim lütfen. Konu güzel kalsın.