Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Bunun gibi kadın dolu abicim vasat sevicilik yapmayın yavBurak õzür dile burcu hanimdan
Ayrıca Varoş bir havası yok mu sizcede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun gibi kadın dolu abicim vasat sevicilik yapmayın yavBurak õzür dile burcu hanimdan
Çabuk karı at bakalım nasıl şeyleri begeniyon Burak test etmek lazım.Bunun gibi kadın dolu abicim vasat sevicilik yapmayın yav
Ayrıca Varoş bir havası yok mu sizcede
Zor beğenirim gündemdekilerden şunlar fena değil 8/10
Devrim özkanda çok estetik yoksa abartılı makyaj sayesinde çekici bir kadınEkli dosyayı görüntüle 194818Ekli dosyayı görüntüle 194819
Edit: ana de arması çok beğenirim mesela
Googledaki fotolarda çirkinmiş ulan filmlerde iyiydi
Bu da belki Icardi gibi kendinden büyükleri seviyordurarada 10 yaş var
Burcu özberke kezban deyip de şunları beğenmek nedir yavZor beğenirim gündemdekilerden şunlar fena değil 8/10
Devrim özkanda çok estetik yoksa abartılı makyaj sayesinde çekici bir kadınEkli dosyayı görüntüle 194818Ekli dosyayı görüntüle 194819
Edit: ana de arması çok beğenirim mesela
Googledaki fotolarda çirkinmiş ulan filmlerde iyiydi hep
10 yaş fazla abla mı desinBu da belki Icardi gibi kendinden büyükleri seviyordur
Burcu özberke kezban deyip de şunları beğenmek nedir yav
Yabancılarda abi/abla tabiri yok o yüzden no problem10 yaş fazla abla mı desin
SAÇ’ı beğenerek izlemek gibi birşey.
bunlar 10/10 değil ama burcudan daha çekici oldukları kesin. Burcuyla aynı ortamda olsak yürüyeceğimi sanmıyorum.
Şu suratı saçı Türkiye’nin her köyünde bulursunuz ve daha iyilerini bulursunuz
Sizin ben zevkinize tüküreyim
“Karı” ha. Bu tarz kelimeler konuşan biriyle muhatap olmamFeramuz senin zevkin ne lan karı at gorelim
Özür diliyorum. Dünya kadinlar günün kutlu olsun“Karı” ha. Bu tarz kelimeler konuşan biriyle muhatap olmam
Puh sanaBeğenmiyorsanız konudan çıkın![]()