- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Manyak fiziği var gacının
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes la sesiniyazık kafanıza, beğenmiyorsanız dehleyin ulan
uzaKes la sesini
Duygularıma tercüman oldun üstadım.
Şu suratı saçı Türkiye’nin her köyünde bulursunuz ve daha iyilerini bulursunuz
Sizin ben zevkinize tüküreyim
arada 10 yaş var
Hamlelerimize dikkat edelimİnsanlar reşit kendi hayatıyla ilgili kararlar verebilecek durumda ise yaş farkının hiç bir önemi yoktur. Önemli olan insanların birbirlerine duyduğu samimi ilgi ve sevgidir.
Konu sadece saç kaş değil aura... Kadının etrafına yaydığı enerji. Zevkler elbette tartışılmaz ama kadın gerçekten güzel bunu itiraf etmek bu kadar zor olmamalı
Ayrıca kadın bir oyuncu; Bir yönetmen olarak ve bu işlerden az çok anlayan biri olarak güzellik ve yetenek olarak Türkiye'deki en iyi kadın starlardan biri olduğunu söyleyebilirim.
Evet anlaşılacağı üzere kendisini çok beğenirim
Öyle ama 10 yaş çokİnsanlar reşit kendi hayatıyla ilgili kararlar verebilecek durumda ise yaş farkının hiç bir önemi yoktur. Önemli olan insanların birbirlerine duyduğu samimi ilgi ve sevgidir.
Konu sadece saç kaş değil aura... Kadının etrafına yaydığı enerji. Zevkler elbette tartışılmaz ama kadın gerçekten güzel bunu itiraf etmek bu kadar zor olmamalı
Ayrıca kadın bir oyuncu; Bir yönetmen olarak ve bu işlerden az çok anlayan biri olarak güzellik ve yetenek olarak Türkiye'deki en iyi kadın starlardan biri olduğunu söyleyebilirim.
Evet anlaşılacağı üzere kendisini çok beğenirim
Olmaz mı estetik harikası kadınEstetik var mı Burcu'da?
Konudan çıkınız.Olmaz mı estetik harikası kadın
Öyle ama 10 yaş çok
Ben 10 yaş büyük birine abla teyze derim
Gerçekleri konuştuğunuz için tebrik ederimEkli dosyayı görüntüle 194851
Overrated 1 hanım.
Gerçekler acıdırKonudan çıkınız.
hıh.Gerçekler acıdır