- 24 Mayıs 2009
- 17.277
- 20.249
- 2.643
Yeterli talep ve imza olursa banlarız forumun ahlaki yapısına mugayir harekettenTanınmaz halde.. eski Zeytinli öldü yerine baska birisi geldi sanki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeterli talep ve imza olursa banlarız forumun ahlaki yapısına mugayir harekettenTanınmaz halde.. eski Zeytinli öldü yerine baska birisi geldi sanki..
Dislike butonu şimdi değilse ne zaman
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Favorim
Bir hesap oluştur veya Instagram'da giriş yap. Nelerle ilgilendiğini seni anlayan kişilerle paylaş.www.instagram.com
Favorim
abi fazla abartılıyor bu kadın ya
Favorim

bu ne üstad miyop musun
Favorim
Dislike butonuyum.
Favorim
@Hayri Cund Bu zeytin harbiden kuş galiba. Karının bile fblisini beğenmiş
Favorim
abi fazla abartılıyor bu kadın ya
Derya angun mu
Favorim
5 kere falan okumuştum o postu - sonra dedim fifada falan 5lediler bunu morali bozuk ne dediğini bilmiyor...Cemre Zeytinli'nin Lpgli olduğu Can Erden'e yürüyünce anladım ben yav![]()
2 defa oldu bu kesinlikle ama kesinlikle tesadüf değil5 kere falan okumuştum o postu - sonra dedim fifada falan 5lediler bunu morali bozuk ne dediğini bilmiyor...
Bu umut simsekte mi LPG li la.Cemre Zeytinli'nin Lpgli olduğu Can Erden'e yürüyünce anladım ben yav![]()
Adama niye cemre diyonCemre Zeytinli'nin Lpgli olduğu Can Erden'e yürüyünce anladım ben yav![]()
Adı Emre olan arkadaşlarıma şaka amaçlı ben böyle takılıyom reis yavAdama niye cemre diyon
Sen varmiydin ki lan. Ruh gibi dolaniyonBarış geldiğine göre ben kaçar.