- 5 Eylül 2014
- 84.357
- 70.114
- 4.393
aferin azizBaşka bir ülkede dünyaya gelseydi bu kadar konuşulmazdı. Coğrafya kaderdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aferin azizBaşka bir ülkede dünyaya gelseydi bu kadar konuşulmazdı. Coğrafya kaderdir.
Baba biz Eva Mendes 'te tutuklu kaldıkaferin aziz

Çekiyor ama inanilmaz bir benzerlik yok yine de. Ama andıriyor@Kemal Özbaş renktaş bu Burcu'nun Zehra'ya olan inanılmaz benzerliği senin de dikkatini çekiyor mu
Abi bildiğin Burcu'nun Gdo basılmış, kat çıkmış hali gibi.
burdan bile 3 5 kuruş reklam ha ...
Kadın konularına girişin engellenmeli derim bu postun uzerine.burdan bile 3 5 kuruş reklam ha ...
MİLLİ FORMA ile diyememiş Bayan MemedenBaşkaBirŞeyimYok
78 sayfada sanarsın ki 500 reimlik albüm olmuş 1550 mesajda mesela.Kadın konularına girişin engellenmeli derim bu postun uzerine.
burdan bile 3 5 kuruş reklam ha ...
MİLLİ FORMA ile diyememiş Bayan MemedenBaşkaBirŞeyimYok
78 sayfada sanarsın ki 500 reimlik albüm olmuş 1550 mesajda mesela.
yorumladığım resimde bir seksapellik yok - aksine reklam çabası var . cümleyi doğru kurup sonuna nike taglese eyv .
ayrıca doğru diyorum - memeden ibaret bir kadın - tüm sosyal medyayıda bunun üzerine kuruyor . Sergilediğinde eyvallah , güzel.
yapmadığında fazla makyajlı standart bir kadın haline geliyor
Hanfendinin konusuna girince ben
Bukadar ciddi bir yorumu nasıl yapabildin birader78 sayfada sanarsın ki 500 reimlik albüm olmuş 1550 mesajda mesela.
yorumladığım resimde bir seksapellik yok - aksine reklam çabası var . cümleyi doğru kurup sonuna nike taglese eyv .
ayrıca doğru diyorum - memeden ibaret bir kadın - tüm sosyal medyayıda bunun üzerine kuruyor . Sergilediğinde eyvallah , güzel.
78 sayfada sanarsın ki 500 reimlik albüm olmuş 1550 mesajda mesela.