Burdisso KAP'a Bildirildi

Riski az olan bir transfer, yonetim mali acidan dogrusunu yapmistir. Oyuncu tutar, takima adapte olur, oynadigi maclarda iyi performans gosterir, ozaman belki satin aliriz. Aksi taktirde no problem, gider Astori veya Doria nin pesinden kosariz..

Yaratılan algı hırçın bir oyuncu. Yedek kalmayı problem ettiği için bulunduğu kulüpten ayrılmış.

transferden bile saymıyorum.konuşulan isimlere bak gelene bak. yazıklar olsun böyle yönetime. bu avatarıda değiştirmeyeceğim inadına. Chedjou her zaman seninleyim artık birader.

dünya devleri arasına giren bir takım. aldığı adamlarla piyasasını nasıl düşürür,hepimiz bunu gördük. aferin size aferin.

transferden bile saymıyorum.konuşulan isimlere bak gelene bak. yazıklar olsun böyle yönetime. bu avatarıda değiştirmeyeceğim inadına. Chedjou her zaman seninleyim artık birader.

dünya devleri arasına giren bir takım. aldığı adamlarla piyasasını nasıl düşürür,hepimiz bunu gördük. aferin size aferin.

Evet dibe vurdu marka degerimiz.

ranocchianın piyasa değer 16,500,000, astorinin 11.000.000. bu arkadaşın 3.000.000 ne bu. çok iyi bir adam olsaydı roma zamanında bonservisini alırdı.

Geri
Üst Alt