Burdisso Kronik Sakat Çıktı!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Burdisso kronik sakat çıktı. Arjantinli futbolcu salı günü bıçak altına yatıyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak kadrosuna kattığı Guillermo Burdisso'nun sakatlığının ciddi olduğu ortaya çıktı.

Arjantin'in Ole gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde de zaman zaman sakatlık sıkıntısı yaşayan 25 yaşındaki stoperin, aslında uzun bir süredir sakat olduğu ve önümüzdeki günlerde ameliyat olacağı bildirildi.

Sağ dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle aylardır sahalardan uzak olan oyuncunun bıçak altına yatmasına karar verildiği belirtildi. Salı günü ameliyat geçirecek olan futbolcunun yine uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Galatasaray, Burdisso'nun satın alma opsiyonunu kullanmayarak sezon sonunda yollarını ayırmıştı.

Burdisso kronik sakat çıktı! - Milliyet Haber

Ah ah bonservisini alıp zengin edemedik bu adamı

bir utkucan kazigi daha olurdu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bi aralar bu Burdisso, gelecegin stoper'i diye tanitiliyordu Italya'da. Yönetim paralari carcur edince, stoper'e para kalmadi, Mancini'de az paraya loto oynadi, belki tutar diye. Tabi tutumadi.

Bi aralar bu Burdisso, gelecegin stoper'i diye tanitiliyordu Italya'da. Yönetim paralari carcur edince, stoper'e para kalmadi, Mancini'de az paraya loto oynadi, belki tutar diye. Tabi tutumadi.

Mancini´nin gözümde bu adamlar yoktu... Astori, Guarin gibi adamlari istedi, ama Türkiye´de umdugun ile degil buldugun ile calisiyorsun iste. Ama o adami öyle anlasip getirmemislerdi... Mancini bazi medya haberlerinden gaza gelip, Galatasaray´i para ile pompalayan bir Hyper-Milyaderin satin aldigini düsündü heralde.

Kasmasın bıraksın futbolu

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mancini´nin gözümde bu adamlar yoktu... Astori, Guarin gibi adamlari istedi, ama Türkiye´de umdugun ile degil buldugun ile calisiyorsun iste. Ama o adami öyle anlasip getirmemislerdi... Mancini bazi medya haberlerinden gaza gelip, Galatasaray´i para ile pompalayan bir Hyper-Milyaderin satin aldigini düsündü heralde.

Ama sadece Mancini mi öyle zanneti? Kabul edelim ki bizler de öyle olacak sandik, ben Ünal Aysal'i tanimazken, onunla ilgili ögrendigim ilk sey milyoner(milyarder?) oldugu ve kulübe 100 milyon euro (dolar da olabilir) verecegidir (Inan Kirac'in bir tv ye verdigi repörtajdi). Herkes tamam artik para sikintisi olmayacak Galatasaray'da diye düsündü. Bu gün mali durum ne halde? Belki eskisinden kötü...

Mancini aldatildi, birakti gitti. Peki biz aldatilmadik mi? Bilmiyorum...

Güzel komisyon indirdiler bu transferden.

{taptap©}

Mancini'yi bitiren ara transfer dönemi ve deplasmanlar oldu zaten. Sabredip Astori-Guarin filan olmuyorsa sezon sonunu bekleseydi daha iyiydi. Riera kötü değildi Telles yatırım yapıldı , Dany'den kötü adama tutarsa oynar diye Burdisso alındı , Amrabat yerine Türk olacak diye uyutulan Hajrovic alındı , iki maç oynayacak diye yabancı sınırı açılmaya uğraşılan Ontivero alındı , Tarık ve Veysel'e toplasan 2.5 M€'ya bitirebilirken 2.750'ye Salih alındı. Cidden yabancılar ''Epic Fail'' diyor ya bizim devre arası transfer dönemi aynen böyleydi. Mancini, Erciyes maçında bize umut vermişti , kadroya yapılıyorsa birkaç nokta atışı transfer yapılsaydı olmuyorsa da aynı sistemde devam etseydi daha başarılı olacaktık. Ne oynatacağına da karar veremedi. 3-5-2 4-3-3 4-4-1-1 eğer doğru planlamayı yapsaydı bence şampiyon yapardı bizi. Ben o yüzden bir sene kalsa umutluydum.

hamit de kronik
su saglik kontrölü yapan elemanlari dövmek lazim

Geri
Üst Alt