Burhan Can Terzi: “Dursun Özbek, Mauro Icardi ile yeni sözleşme konusunda anlaştı”

Melih Akan

Berlin Panteri
İDDİA / Gazeteci Burhan Can Terzi:

- Dursun Özbek, Mauro Icardi ile 3 Milyon Euro + 2 milyon Euro’luk sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

- ‘Oynama garantisi teknik heyetin bileceği iş’ dedi.

- Icardi ile anlaşmaya vardığını da teknik heyete bildirdi.

- Dursun Özbek, olumsuz görüş bildirenler olsa da Icardi ile devam etme görüşünde.

- Menajeriyle yapılacak görüşmenin ardından Özbek resmi sözleşmeyi imzalamak istiyor.

Hepsiyle anlasın bu takım devam etsin transfer yapmayın paramız cebinizde kalsın.

1778921773845.webp

Butun sezon Icardi üzülmesin diye oynatmaya çalışarak hem kendini hem taraftarı strese sokan adam da bu beladan kurtulmak yerine devam etmeyi onaylıyorsa yapacak bir sey yok.

Büyük hata olur.
İcardi OUT

Atletik genç yedek ST IN
+
Pivot tarzı genç yedek ST IN

Daha Menajeri ile görüşme olacak pazartesi günü Burhan ne anlatıyor?

İcardi ile para konusunda anlaşılır zaten problem olmaz. Lakin haberde yer alan oynama garantisi işi imkansız kimseye böyle bir garanti verilmez. İcardi yedekliği kabul edecek ve ona göre hazırlayacak kendisini yada gidecek. Ben gideceğine daha yakınım.

Haluk ve seten de henuz gorusme olmadi diyor.

Bct ye de gonderme yapti sakayla karisik seten.

Bence ücret olarak uygun, kalmasından yanayım inşallah takım olarak toparlarız ben sorunu direkt olarak İcardi'de hiçbir zaman görmedim, sorun oynanan oyun. Teknik heyet 4 senedir takıma bir oyun planı oturtamadı, forvetleri asla besleyemiyoruz. Eğer iş ceza sahasındaki topu kaleye sokmaksa güncelde İcardi'den daha iyi bir adam yok, sorun o topu ceza sahasına sokmak.

Kalsın tabi. Kralımın varlığı yeter. 👑

Geri
Üst Alt