Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın en büyük yeni orta saha adayı Wendel"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel gelmeyecek gibi hissediyorum.
Daha doğrusu ismi çıkmış bir oyuncu gelmeyecek bence.

Açılın yönetimi öveceğim; başkaları araya girip fiyat yükseltmesin diye fake isimleri piyasaya salıyor olabilirler.

Orta sahaya başka biri gelecek bence.

adamın kişisel becerilerine diyecek laf yok ama 4-3-3 ün ofansif orta sahası bu adam net şekilde. Torreira'ya destek olur mu defans anlamında bilemedim.

4-2-3-1 deki 2nin parçası gibi gelmiyor ya da sistem değiştiriyoruz bu tip ortasaha bakıyorsak

zaten ismi çıkanlardan okan hocanın hepsi en çok istediği diye sallanıyor ama bilen yok. profiller çok farklı birbirinden.

ama geleceğine inanmıyorum genede

Bu postta boşa zaman harcamayın bişey çıkmaz burdan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17 Temmuz 2024 00:01 ~ 04:02 · morgoth sözlükten alıntı.

2 yıldır listemizdeki her oyuncunun birbirinden farklı profillerde oluşu planlamaya dair zerre emare taşımadığımız konusunu netleştirdi fakat kendisi de net bir şekilde 3'lü ortasaha iç oyuncusu.

okan hocanın söylediği ve gerçekten hiç taviz vermediği tek şey de 4-2-3-1. fakat gel gelelim bu profildeki bir oyuncuya 2'lide amelelik yaptırmak yeteneklerine zincir vurmaktan farksız.

bunun bir benzerini zaha'da yaptık. geri koşmaması gereken, geri koşacak yaşı da çoktan geçen net bir 4-3-3 kenar forvetini(ki 4-3-3'ün ana kerameti kanatları geri koşturmamak), sol kanat gibi oynatmaya çalışıp, topla da kaleye 50 metre uzakta buluşturup beklediğimizi alamayınca tek sorun ondaymış gibi bir tavır aldık.

4'lü oynamamış köhn ve angelino'ya sorun bizim farklı sistemlerin oyuncusunu alışımız değil de onların defansıymış gibi yaptık. daha garibi oyuncu yeni rolüne oturmayınca da çok garip bir şeymiş gibi şaşırdık falan.

şimdi
wendeli de gegen oynayan bir takımın 2'li orta sahasına koyup da yeterince yaratıcılık alamıyormuşuz, defansif açıdan eksik kalıyormuş, fazla geçirgenmiş de sorun yine bizde değil kendisindeymiş gibi yaklaşırsak iş var.

torre-wendel ikilisi tek başına, özellikle oyunun fiziksele döndüğü bir yapılarda hiç güven vermiyor. hele bir de önlerinde mertens gibi özellikle dinamik takımlara karşı direkt oyundan kaybolan bir oyuncumuz olduğunu da düşünürsek..

transferi 8-10 arası bir orta saha transferini daha çağrıştırıyor bana açıkçası. gerçekten iyi bir oyuncu, dolayısıyla bu kadar masrafa girdiğimiz oyuncuları bu derece planlanmamış kurgularda harcamamıza gönlüm el vermiyor.

@Keramettin TANRIVERDİ tadımız kaçar böyle olursa.

4 3 3 e dönülebilir ama gerçekten bu imkan var kadro olarak Wendel gelirse.
Torreira Kaan Wendel
Zaha icardi Barış

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

4 3 3 e dönülebilir ama gerçekten bu imkan var kadro olarak Wendel gelirse.
Torreira Kaan Wendel
Zaha icardi Barış

Sezon içinde 1 maçta 4-3-3'e döndük rakip yaldır yaldır üstümüze geldi. Sen bekleri ve 8 numaranı dinamikleştir gerisi kolay. 4-4-2 çok daha iyi.

Sezon içinde 1 maçta 4-3-3'e döndük rakip yaldır yaldır üstümüze geldi. Sen bekleri ve 8 numaranı dinamikleştir gerisi kolay. 4-4-2 çok daha iyi.
Wendel baskı yapar mı orta sahada?(Oyuncuyu bilmiyorum o yuzden sordum) Tor yalnız kalınca daha geçirgen olmuyor muyuz?

Aslında bir sol transferi yapıp Köhn'ü ileri atsak nefis 4-4-2 oynarız, akar takım makine gibi.

-------------Muslera---------------
Jelert---Sanchez--Nelson---Sol Bek
Barış---Torreira--Wendel---Köhn--
----------Batsh-----İcardi----------

Wendel baskı yapar mı orta sahada?(Oyuncuyu bilmiyorum o yuzden sordum) Tor yalnız kalınca daha geçirgen olmuyor muyuz?
Wendel ile ilgili hiç bir bilgim yok maalesef. Hiç izlemedim kendisini.

Ayrıca bence de geçirgen oluyoruz ama bu bence oyuncu yapısıyla alakalı. Boey varken bu kadar kolay geçiş yemiyorduk. O gidince iyice arttı bu durum. Köhn, hücumda iyi olsa da geçiş savunmasında güven vermedi hiç. Köhn satılabilirse gündemdekilerden Jelert sola, Doue sağ beke alınabilirse, orta sahaya da yapılabilecek topla ilişkisi düzgün bir b2b takviyesi ile bu geçirgenlik azalacaktır.

Wendel bu isim mi inan hiç bilmiyorum.

Okan Buruk'un Başak'ta Mahmut Irfan Aleksic'li orta sahası vardı aslında. 4 3 3 gibi diziliyorlarmış. Maçına göre de Ba Crivelli'li 4 4 2 yapıyordu. Bizde 4 2 3 1 oynattı hep. Mertens'in oynamadığı senaryolarda bizde de 4 3 3, 4 4 2 yapabilir sanki bu transfer olursa.

2 yıldır listemizdeki her oyuncunun birbirinden farklı profillerde oluşu planlamaya dair zerre emare taşımadığımız konusunu netleştirdi fakat kendisi de net bir şekilde 3'lü ortasaha iç oyuncusu.

okan hocanın söylediği ve gerçekten hiç taviz vermediği tek şey de 4-2-3-1. fakat gel gelelim bu profildeki bir oyuncuya 2'lide amelelik yaptırmak yeteneklerine zincir vurmaktan farksız.

bunun bir benzerini zaha'da yaptık. geri koşmaması gereken, geri koşacak yaşı da çoktan geçen net bir 4-3-3 kenar forvetini(ki 4-3-3'ün ana kerameti kanatları geri koşturmamak), sol kanat gibi oynatmaya çalışıp, topla da kaleye 50 metre uzakta buluşturup beklediğimizi alamayınca tek sorun ondaymış gibi bir tavır aldık.

4'lü oynamamış köhn ve angelino'ya sorun bizim farklı sistemlerin oyuncusunu alışımız değil de onların defansıymış gibi yaptık. daha garibi oyuncu yeni rolüne oturmayınca da çok garip bir şeymiş gibi şaşırdık falan.

şimdi
wendeli de gegen oynayan bir takımın 2'li orta sahasına koyup da yeterince yaratıcılık alamıyormuşuz, defansif açıdan eksik kalıyormuş, fazla geçirgenmiş de sorun yine bizde değil kendisindeymiş gibi yaklaşırsak iş var.

torre-wendel ikilisi tek başına, özellikle oyunun fiziksele döndüğü bir yapılarda hiç güven vermiyor. hele bir de önlerinde mertens gibi özellikle dinamik takımlara karşı direkt oyundan kaybolan bir oyuncumuz olduğunu da düşünürsek..

transferi 8-10 arası bir orta saha transferini daha çağrıştırıyor bana açıkçası. gerçekten iyi bir oyuncu, dolayısıyla bu kadar masrafa girdiğimiz oyuncuları bu derece planlanmamış kurgularda harcamamıza gönlüm el vermiyor.

Aynisini dün ben de yazdım mor göt deyince alkış Hüsnü deyince vooowww

şimdi

Öyle zaten yav dün o kadar yazdık, defans mı yapıcaz falan diyenler oldu, Wendel, Kaan, Lucas üçlüsüne dönülür günün sonunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt