Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Sinan Yılmaz'ın kanalında 15 dakika tahammül edebildim. Sürekli "yönetimdekilerle görüştüğümüzde", "Florya tarafıyla görüştüğümüzde" cümlelerini kuruyor.
Bu insanların gözünün içine baka baka rahatça yalan söyleyebiliyorlar. En tehlikeli insan tipleri.
Emre seni çok severim ama çok safsin. Ben sana şimdi diyorum ki 5ton altin buldum. Hadi gel akşama paylaşalım. Ulan insan teyit etmeden haber girer mi yav bu kadar saf olmayınabi burhan’ı niye sucluyoruz anlamadim
yöneticilerden öyle bilgi aliyor
emre kaplan da aynı sekilde
haluk yürekli de aynı şekilde doue haberi yaptı ama yöneticilerden aldı bilgiyi
yönetici anlaştık yarın uçakta diyorsa bunun haberini tabii yapacak
üstad bi firmanin yöneticisiysen tabii girecegim haberi yawEmre seni çok severim ama çok safsin. Ben sana şimdi diyorum ki 5ton altin buldum. Hadi gel akşama paylaşalım. Ulan insan teyit etmeden haber girer mi yav bu kadar saf olmayın
Hocam adamlar uçaktan inmeden iş bitti yazdi bu adamlar ya. Daha neyin bilgisi. Adamlar uçakta yav uçakta.Bu adamlara kızmayı yersiz buluyorum. Yöneticilerden ne duyuyorlarsa onu söylüyorlar. Sizce ortada ciddi bir durum olmasa, yöneticiler kalkıp ta Roma'ya gider mi? Adamlar da edindiği bilgiyi yazıyor. Kafalarından uydurmuyorlar ya.
sen niye transfer nöbetinden ceza yedin gene ?üstad bi firmanin yöneticisiysen tabii girecegim haberi yaw
siradan biri degilsin ki
yoksa hic isim cikmaz yani piyasaya
anlamadim ki üstad alper abi atti durduk yeresen niye transfer nöbetinden ceza yedin gene ?
Yönetim önüne gelene "bitti bu iş" derse, adamlar da yöneticinin sözüne inanıp yazar. Ha bence yazmamaları lazım ama burada ana sorumlu haberi giren gazeteci olamaz.Hocam adamlar uçaktan inmeden iş bitti yazdi bu adamlar ya. Daha neyin bilgisi. Adamlar uçakta yav uçakta.