burhan can terzi

Dün Sinan Yılmaz'ın kanalında 15 dakika tahammül edebildim. Sürekli "yönetimdekilerle görüştüğümüzde", "Florya tarafıyla görüştüğümüzde" cümlelerini kuruyor.

Bunlar insanların gözünün içine baka baka rahatça yalan söyleyebiliyorlar. En tehlikeli insan tipleri.

Dün Sinan Yılmaz'ın kanalında 15 dakika tahammül edebildim. Sürekli "yönetimdekilerle görüştüğümüzde", "Florya tarafıyla görüştüğümüzde" cümlelerini kuruyor.

Bu insanların gözünün içine baka baka rahatça yalan söyleyebiliyorlar. En tehlikeli insan tipleri.

Zaha transferine bildi diye, biryeri kalkti

GJsv6mRX0AAOLsm

Yılın Kolpcısı ödülünü bu herife takdim edelim. Tierlik bir hali de kalmamıştır bence.

Adamın başlığını bulmak için önce forumda arama kısmına yazdım kendi başlığı çıkmadı şunlar çıktı. Kazandığı savaş yokmuş cidden.
9E33C9DD-51BB-48B7-9F8C-525B78FA7674.jpeg02097425-0D03-4A6B-958D-0E847034EA27.jpeg50A179DD-058F-42DC-BA70-EBEEC8E95040.jpeg

abi burhan’ı niye sucluyoruz anlamadim

yöneticilerden öyle bilgi aliyor

emre kaplan da aynı sekilde

haluk yürekli de aynı şekilde doue haberi yaptı ama yöneticilerden aldı bilgiyi

yönetici anlaştık yarın uçakta diyorsa bunun haberini tabii yapacak

abi burhan’ı niye sucluyoruz anlamadim

yöneticilerden öyle bilgi aliyor

emre kaplan da aynı sekilde

haluk yürekli de aynı şekilde doue haberi yaptı ama yöneticilerden aldı bilgiyi

yönetici anlaştık yarın uçakta diyorsa bunun haberini tabii yapacak
Emre seni çok severim ama çok safsin. Ben sana şimdi diyorum ki 5ton altin buldum. Hadi gel akşama paylaşalım. Ulan insan teyit etmeden haber girer mi yav bu kadar saf olmayın

Bu şahıs başta olmak üzre çoğu muhabir yasaklanmalı

Kilit
Ban
Napalm
Nükleer
Big Tsar Bomb

ne varsa bu konuyu ve adamı GSC sınırlarının dılında tutmak için kullanlması talebimi arz ederim.

Bu adamlara kızmayı yersiz buluyorum. Yöneticilerden ne duyuyorlarsa onu söylüyorlar. Sizce ortada ciddi bir durum olmasa, yöneticiler kalkıp ta Roma'ya gider mi? Adamlar da edindiği bilgiyi yazıyor. Kafalarından uydurmuyorlar ya.

Emre seni çok severim ama çok safsin. Ben sana şimdi diyorum ki 5ton altin buldum. Hadi gel akşama paylaşalım. Ulan insan teyit etmeden haber girer mi yav bu kadar saf olmayın
üstad bi firmanin yöneticisiysen tabii girecegim haberi yaw

siradan biri degilsin ki

yoksa hic isim cikmaz yani piyasaya

Bu adamlara kızmayı yersiz buluyorum. Yöneticilerden ne duyuyorlarsa onu söylüyorlar. Sizce ortada ciddi bir durum olmasa, yöneticiler kalkıp ta Roma'ya gider mi? Adamlar da edindiği bilgiyi yazıyor. Kafalarından uydurmuyorlar ya.
Hocam adamlar uçaktan inmeden iş bitti yazdi bu adamlar ya. Daha neyin bilgisi. Adamlar uçakta yav uçakta.

Hocam adamlar uçaktan inmeden iş bitti yazdi bu adamlar ya. Daha neyin bilgisi. Adamlar uçakta yav uçakta.
Yönetim önüne gelene "bitti bu iş" derse, adamlar da yöneticinin sözüne inanıp yazar. Ha bence yazmamaları lazım ama burada ana sorumlu haberi giren gazeteci olamaz.

Gazeteciye bilgiyi sızdırırsan, adam yazar. O da ekmeğinde sonuçta. Etkileşim alacak ki para kazanacak. Bizim normalde Galatasaray'ın ilgilendiği hiçbir futbolcuyu, imza atılana kadar bilmememiz lazım.

Adam yanlış haber girmiyor. Yalan haber giriyor. Taraftar ile dalga geçiyor. Rabiot'a 36 milyon euro teklif geldi haberini de bu söylemedi mi? Ya adam dalga geçiyor bizle, kendini de zeki sanıyor.

Forumda deterjan yazınca yasak diye ceza veriliyor yapmayın şu herifi de savunmayın artık ya. Sonra çıkıp ben söyleneni yazdım diyip yalanlarına devam ediyorlar.

Biraz yukarıda girdiği bazı haberler yazılmış. Hepsi yalan, hepsi sallama haber. Bunun gibiler yasak yemeyecek kim yiyecek.

Geri
Üst Alt