Burhan Karaçam: Fenerbahçe’nin Yaklaşık Borcu 4-4,5 milyar TL

Yıllık gelir gider farkı 700 milyon lira höst derler adama her sene 100 milyon euro içe giriyorlar yok artık

Basketçiler bile futbolcu kadar maaş alıyor obradoviç 3 m euro ya yakın maaş alıyor batmaları normal birde euro kuru düşmesine rağmen tl olarak borçları artmış iş adamlarıda kurtaramadı bunları beter olsunlar

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 ve 4,5 arasında fazla fark olmadığını düşünüyor sanırım. E bana versene o farkı :uiyy:

Yaklaşık gelir-gider veya yaklaşık borç ne demek?
Şirketin borcu net olarak belirlenemiyor mu yani?

Kulüpleri bu durumlara yerli oyunculara ödenen maaş ve bonservisler getirdi.Ama bu sığır düşünceye sahip insanlar yabancı sınırı diye zırlasınlar.Yabancı oyuncuyu bir şekilde elden çıkartabiliyorsun,ancak yerli oyuncu da aynı durum söz konusu değil.Nasıl sığır bir camia ki Alper,Ozan,Topuz kazıklarını çıkaramamışken yabancı sınırına destek olur.

Ferit, ulker, koç fbye yardım ve yataklik etmelerine ragmen durumlari bu !

Ulan boşuna mi dedik çapınız yetmez GS la rekabet etmeye diye!!

Topunuz geldiniz ust uste koyup optük! :)

Daha iyi günleri bunların.

Fenerbahçe diye bir kulüp kalmayacak ortalıkta. Dernek kanununu değiştirip yabancılara satarlar belki en iyi ihtimalle de onlarda Milan da malagada olduğu gibi 2-3 gün ortada bırakıp tam rezil ederler.

Son olarak kulübün sahibi rte olur.

701391.webp

ulan bu gazeteler şuanda en az borcu olan biziz bejeke de dahil paso bizim borcu yazarlar.Satılmış medya febenin borcundan asla bahsetmez.Bakalım bunu yazacakmı yandaş medya.Bu arada febe köküne kadar içeri almış.Beter olsunlar kayyum atansın gün yüzü göremesin rum takımı febe.Uefada şunlara bir soksa 3 5 sene avrupa yasağı keşke

Arkadaşlar kırıcı yorumlar yapmasak febenin bu dibine kadar almış hali için zira angutlar belliki burayı okuyorlar :ROFLMAO:.Burayı okuyan şikecilere sesleniyorum Allah daha beter etsin sizi :cigara:

ulan bu gazeteler şuanda en az borcu olan biziz bejeke de dahil paso bizim borcu yazarlar.Satılmış medya febenin borcundan asla bahsetmez.Bakalım bunu yazacakmı yandaş medya.Bu arada febe köküne kadar içeri almış.Beter olsunlar kayyum atansın gün yüzü göremesin rum takımı febe.Uefada şunlara bir soksa 3 5 sene avrupa yasağı keşke

abi bu sabah sözcü'de manşetten bir haber gördüm ki haberide milliyet'ten alıp manşetten yapıştırmışlar:
"galatasarayda istemiş fener almış"

yeni sırp oyuncu için bu haberi girmişler. ulan bu nedir ya.

Geri
Üst Alt