Burhan Karaçam: Fenerbahçe’nin Yaklaşık Borcu 4-4,5 milyar TL

abi bu sabah sözcü'de manşetten bir haber gördüm ki haberide milliyet'ten alıp manşetten yapıştırmışlar:
"galatasarayda istemiş fener almış"

yeni sırp oyuncu için bu haberi girmişler. ulan bu nedir ya.
bu köpekler değilmiydi şekiple milliyeti arayıp emenike Galatasarayda diye haber yapın diye.Miilliyette yaptı sonra febe aldı.Manşette şuydu febeden Galatasaraya transfer çalımı.Bu karaktersiz camiadan herşey beklenir

Yani 200 milyon euro gibi birşey demi renktaş.
Aynen öyle. Kapanmayacak gibi değil artık. Sağlam kadro planlaması ve sonucunda gelen başarı ile ligi domine ederken borcu sıfırlayabiliriz. Bunların yabancı sınırlaması karın ağrısı da bu zaten. Dertleri, niyetleri belli. Amaçları bizim doğru adımlarımızın karşısına duvar örnek yoksa ne bir vizyonları, ne de başka bir hedefleri var.

abi bu sabah sözcü'de manşetten bir haber gördüm ki haberide milliyet'ten alıp manşetten yapıştırmışlar:

Bizim şarışın topçularla işimiz olmaz.

Aynen öyle. Kapanmayacak gibi değil artık. Sağlam kadro planlaması ve sonucunda gelen başarı ile ligi domine ederken borcu sıfırlayabiliriz. Bunların yabancı sınırlaması karın ağrısı da bu zaten. Dertleri, niyetleri belli. Amaçları bizim doğru adımlarımızın karşısına duvar örnek yoksa ne bir vizyonları, ne de başka bir hedefleri var.
zaten bunların şuan en büyük korkusu bu ligi domine etmemiz.Çünkü farkındalar KAdro planlamamız ialt yapıdaki topçularımız çok iyi.Bu sene kırılma senesi bu yılda Şampiyon olursak Allahın izniyle.Aradaki fark çok daha büyüyecek bu kuşlarla.

Aramızda 4 kat fark var bende olsa bende ağlarım kral normal yani bu kadar bağırmaları neden devlet borçlara el attı elimizden rivayi alip simdi kulüpleri düşünür mü oldu biz yıllardır batiyoruz kimse ses etmiyordu çok büyük kanepeler çok.

4,5 milyar liraya yılda 15-20 faiz ödense faiz gideri 700-900 milyon civarı oluyor, paraya bak.Tabi yükümlülüklerin tamamı TL değildir ama döviz olunca da kur riski devreye giriyor.

Ben demiştim Aziz gidince gerçek borçları ortaya çıkar ve zannedildiğinden çok daha fazladır diye.

Aziz başkan güzel uyutuyordu bunları yıllardır. 2 tane isimli adam transfer edip koyunları güzelce kandırıyordu.

sent via GSC

fernando-ndiaye varken onu istedik biz hep zaten :uiyy:

Bide bizde 2 kusur borc ama 1 kusur de alacak var ya rivadan dolayi onu hesaba kimse katmiyor medyada.

Ifb medyasi 4.5 milyarin fb de borc alacak farki, GS in ise 1.3 milyar TL oldugunu acikca yazamiyor hala serefsizler!

Geri
Üst Alt