Bursa Büyükşehir Belediyespor 1 - 3 Galatasaray Daikin

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray Daikin A Bayan Voleybol Takımı, Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi 15. hafta maçında, Bursa C. Göllü Spor Salonu'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmadan takımımız 1 – 3 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 32’ye yükselten Galatasaray Daikin ligde 4. sırada yer alıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor v Galatasaray Daikin

Salon: Bursa C. Göllü Spor Salonu

Setler: 25-20, 10-25, 15-25, 23-25,

Süre: 97 dakika

Hakemler: M. Ersin Altıparmak, Yavuz Akdemir

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Duygu Düzceler, Sedef Sazlıdere, Ana Tiemi Takaguı, Gözde Dal, Selen Kafadar, Merve Gülaç, Mia Jerkov, Pınar Cankarpusat, Kenny Moreno Pino, Nazife Gaffaroğlu, Birgül Güler

Galatasaray Daikin: Neriman Özsoy, Bihter Dumanoğlu, Gamze Alikaya, Saori Kimura, Dobriana Rabadzhieva, Nihan Yeldan Güneyligil, Sinem Barut, Ergül Avcı

An itibariyle oynanan piley-of çeyrek final ilk maçında deplasmanda ,

0-2 önde olduğumuz 3. settede tam 6 set sayısını değerlendiremediğimiz maçta ,

4. setide kaybederek 2-2 getirdik maçı ,

rezil durumdalar şu anda son setide veririz umarım sinir ettiler beni !

Kızlarımız şuan da tarihi tersten yazıyorlar ve tüyüde dikecekler inşallah 6-1 an itibariyle

Şu İtalyanlardan bir kurtulsaydı kulüp. Geldikleri yeri kurutuyorlar.

iş işten geçti zaten. bu brans iyi yönetilmiyor. darnel denen herifte gönderilmeli.

3-2 Mağlup olmayı başardık tebrik ediyorum kızlarımızı dahada rezil olabilmeleri dileğiyle , umarım elenirlerde tatile erken çıkarlar yorulmuşlardır .

Kapatın kardeşim şu şubeleri , erkek basket haricinde ne varsa kapatın sadece sporcu yetiştirme amaçlı amatöre dönün zaten müesseselerle yarışma şansın yok , dahada klüp bütçesini emdirmeyin .

3-2 Mağlup olmayı başardık tebrik ediyorum kızlarımızı dahada rezil olabilmeleri dileğiyle , umarım elenirlerde tatile erken çıkarlar yorulmuşlardır .

Kapatın kardeşim şu şubeleri , erkek basket haricinde ne varsa kapatın sadece sporcu yetiştirme amaçlı amatöre dönün zaten müesseselerle yarışma şansın yok , dahada klüp bütçesini emdirmeyin .

bunlarin sponsoru var abi. bayan baskete odeabank sponsor oldu. onu bile kullanmiyorlar. iyi yönetilmiyor. sorun bu.

montano bu takimin yarisiydi oda oynamiyor. tabi bu yenilginin mazereti degil.

saori nasıl bir smaçördür anlamadım.topa sert vuramıyor hep plase bir de hep bloğa takılıyor.barbolini ile olmaz sadece bu maçla ilgili değil sene başından beri bu kaçıncı 3-2 kaybettiğimiz maç ayrıca anadolu takımlarına karşı bu sene kaç kere zar zor 3-2 kazandık.saori gitmeli iyi bir smaçör ve yeni bir hoca gelmeli.

Orkun Darnel her sene daha fazla para harcatıp daha kötü takım kurmayı becerebiliyor cidden.

başlıktaki skoru değiştirin lütfen lig maçı skoru o

yada konuyu değiştirin plafof maçı başlığını girelim lütfen

montano bu takimin yarisiydi oda oynamiyor. tabi bu yenilginin mazereti degil.

Fener nasıl yarışabiliyor o zaman. Saçma sapan planlamalar yaparsan yarışamazsın tabi. Doğru düzgün kadro planlamasıyla sürekli olmasa da zaman zaman başarılar şampiyonluklar kazanabilirsin.

Orkun Darnel istifa etmiş bu maçtan sonra. Ya da görevinden alınmış tam detayı bilemiyorum. Barbolini'den de derhal kurtulmak gerek.

Geri
Üst Alt