Bursa'da ortalık karıştı! | Maç İptal Edildi

Cevap: Bursa'da ortalık karıştı! | Maç İptal Edildi

Bursalılar geçen sene diyarbakıra Terörist muamelesi yapmışlardı..Kim Futbol teröristi buda belli oluyor..

Şu olayda da taraftar gruplarını suçlayan zihniyete ne diyeyim ben?

Hiç suçu yok değil mi Beşiktaş taraftarına Bursa izni veren Vali'de, Emniyet Müdürü'nde?

Bursa zararli cikacak bu isten. Mac iptal yani oynanmayacak. Karari federasyon verecek. Eee kafalarina göre Bursa´ya veya Besiktas´a 3 puan da veremezler. Bursalilar olay cikarttigi icin Besiktas´a 3 puan verebilirler. Bursa´ya kaydi yani :)

Geçen hafta Beşiktaş taraftarı Bursa'ya gidiyor haberine ''bile bile lades'' yazmıştım. Benim gibi sıradan bir vatandaş bunu görüyorsa, ben ilgili mercilerde art niyet ararım, bu izni verdikleri için. Bunun olacağını bile bile niye yaptılar? Gündem değiştirmek fln büyük ihtimalle.

Hiç suçu yok değil mi Beşiktaş taraftarına Bursa izni veren Vali'de, Emniyet Müdürü'nde?

ben diyecek birsey bulamadim aga, sen diyecek birsey bulabilirsin, sessiz kalma.

top teksas,nimetten sayıyorlar kendilerini.4 büyük takıma düşman olarak büyük sayılacaklarını sanıyor adiler

Vali ve Emniyet müdürü aciga alinmali. Hemde derhal, bugün

222968_202463979791754_150190495019103_518508_7624230_s.jpg

TFF KARARI Bursaspor - Beşiktaş Maçı İptal Edilmiştir Ertelenmemiştir Ve Bu Sezon Birdaha Oynanılmıyacaktır...

Vali izin verdi diye olay çıkarmaya kimsenin hakkı yok.Bu kadar insanı organize eden birileri var herhalde.

Unutma bursa, Bolu'nunda bir şampiyonluğu var

top teksas,nimetten sayıyorlar kendilerini.4 büyük takıma düşman olarak büyük sayılacaklarını sanıyor adiler

hic unutmuyorum, bursasporun baskani Galatasaray-Bursa macin ardindan "sonucta bir derbi maci" gibi bir laf söylemisti, ne gülmüstüm be )))

Şimdi göreceğiz bakalım Levent Kızıl'ın adaletini de.

@hazarbuyuka

Avrupa ajanslari goruntuleri geciyor. Tum dunyaya rezil olduk. Yurt disindan bir arkadasim olaylar cikmis iyimisin diye mesaj atti. Rezalet.

Yaziklar olsun ya. Bu olayda kimlerin sucu varsa hepsi cezalandirilmali. En basta o Vali ve Emniyet müdürü

2 takımda hükmen mağlup sayılacak o zaman :o

Fenerasyon'u 3 beyinsiz fenerli yönetirse olacagı bu

Geri
Üst Alt