Bursa'nın yıldızlarına G.Saray kancası

Cevap: Bursa'nın yıldızlarına G.Saray kancası

mehmet batdalı,serkan kurtuluşu ,aydın yılmazı,ayhanı,sarpı verelim . yemin ederim ki aydın ve serkan sürekli oynarsa parlar. bizde daha olmaz. daha nerde şans bulacaklar?onlarda gitsinler kendini gösterip hayatlarına devam etsinler !

Volkan Şen'i alsak iyi olur.Fatih Terim onu Okan Buruk gibi kullanmaya çalışacaktır.Adam boğa gibi koşuyor da faydalı olur.

Goal.com sunucusu yanıt vermiyor. :(

optimum fiyata almaya kalkinca hep yaya kaliyoruz ,buyuk kazik yemeden biraz da fazla verilerek gereken transferler yapilsin ,ucuz adamlar pesinde kosarken ne gelirlerden olduk :b5:

Sercan'a gerek yok,Volkan yeter.

ikisinede gerek yok...

2sine de gerek var..Yerli kalitemizin yerlerde süründüğü bir kadromuz varken gereksiz demek saçmalık olur..Fener nasıl topluyosa adamları bizde toplamalıyız kalburüstü yerlileri..

sercan ve volkan iyi transferler olur

mehmet batdalı,serkan kurtuluşu ,aydın yılmazı,ayhanı,sarpı verelim . yemin ederim ki aydın ve serkan sürekli oynarsa parlar. bizde daha olmaz. daha nerde şans bulacaklar?onlarda gitsinler kendini gösterip hayatlarına devam etsinler !

Biz vermesine verelim de Bursa gerizekalı mı niye alsın bunları ? :)

2sine de gerek var..Yerli kalitemizin yerlerde süründüğü bir kadromuz varken gereksiz demek saçmalık olur..Fener nasıl topluyosa adamları bizde toplamalıyız kalburüstü yerlileri..

Katılıyorum,

Sarp, Aydın gibi adamlar hala takımla birlikte kamptalar.

Sağ açıkta Volkan Şen şart Kazım'da yedeği olur.Forvette de yerli olarak rotasyonda oyuncuya ihtiyaç var.Kısacası ikisi de gereklidir.

İkisinide almak lazım.Yerli kalitemizi arttırmalıyız.

Sağ açıkta Kazım'ı yedekleyecek birisi (Volkan Şen) şart.Forvette de yerli olarak rotasyonda oyuncuya ihtiyaç var.Kısacası ikisi de gereklidir.

Ne yedeklemesi? Volkan direk ilk 11 olur ve bir de yedek gerekir, Kazım da yedeğin yedeği olur..

yalan haber bence.

Bugünün sorusu Kazım mı? Volkan mı?

Ben ikisi arasında düşündüm Volkan diyorum.

Geri
Üst Alt