Bursaspor Başkanı'ndan Bilet Açıklaması!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Bursaspor Kulübü Başkanı Körüstan kupada oynanacak yarı final maçının bilet fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ilişkin, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" dedi.

Körüstan, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile oynayacakları karşılamada yönetim kurulu olarak açık kale arkası ve misafir takım tribününün bilet fiyatlarını, 800 lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

Bunun altında bir şey aranmaması gerektiğini belirten Körüstan, "Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor. Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Bundan daha fazla da bir açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

3puan

"Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor.''

Sırf yukarda ki lafı söyleyip eşitlik olduğunu vurgulamak için göstermelik olarak kale arkasını 800 lira yapmışlar.

800 liraya TT arenada sene başı kombine alınıyor :D

Türk futbolunda çok radikal değişikliklere gerek var ama mevcut kişilerle olmaz.

Önce TFF/MHK/PDFK komple binasından, çalışanına, herşeyiyle tamamen değişecek.

Ondan sonra ilk olarak bu bilet fiyatları, asgari ücrete oranla, ayda 4-5 defa almak üzere hesaplanıp, en pahalı/en ucuz diye orantılı fiyatlandırılacak ve herkes buna uyacak.

Hoş daha şikeye ceza verilemeyen bir ortamda, şike yapan takımı şampiyon yapıp akıllarınca kamuoyu gazını alanların olduğu bir ortamda, kulüp başkanının ''ananızı s.....'' diyip üstüne küfüre karşıyız diye resmi sitesinden bildiri yayınladığı bir ortamda, şikeden mahkum olmuş bir adamın hala sokaklarda gezmesi, hatta yurtdışında gidip gelmesi ve hala kulüp başkanlığını faal olarak yaptığı bir ortamda, bilet fiyatlarını tartışmak da komik.

Boykot edilsin kimse gitmesin

Aklı olan o fiyata gitmez zaten.

Insanin yüzüne pis pis siritarak acik acik biz sizi dolandiriyoruz diyor.

Yeşil-beyazlı kulüp, maraton tribün bilet fiyatlarını 50 TL olarak belirlerken, misafir tribün fiyatlarını 800 TL yapması tepkiye neden oldu. Maça gitmek için hazırlık yapan Galatasaray taraftarları bu fiyata twitter üzerinden tepki gösterdi. Bu fiyata birçok takımın kombine sattığını söyleyen taraftarlar, sosyal medya üzerinden üzerinden Bursaspor’a mesaj göndererek tepkilerini dile getirdi.

İşte o mesajlardan bazıları:

"800 TL bilet mi olurmuş. Bu kafayla Bursaspor 1 sene içinde Barcelona'dan zengin olur."

"800 TL bilet parası isteyen Bursaspor'a birisi hatırlatsın, bu ülkede bu paraya futbolcu bonservis bedeli ödeniyor."

"Bursaspor'un bilet konusundaki bu tavrı Galatasaray ve taraftarlarından korktuğunun büyük bir göstergesi. Yazıklar olsun."

"Bursaspor deplasman tribünü biletlerini 800 TL olarak belirlemiş. Ne oluyoruz yahu? CL logosundaki 8 yıldızdan biri biz değiliz, bunlar sanki. 800 TL bir işçinin bir aylık maaşı."

"Düşün, 1 ay çalışıyorsun maaşını alıyorsun, Bursaspor-Galatasaray maçına gidiyorsun, paran bitiyor!"

"1995 model Murat 131'im var. Kale arkası tribün bileti ile takas yapar mısınız?" :D

Bu nasıl bir ülke lan!! Herkes kafasına göre at koşturuyor..

Böyle TFF'ye böyle Anadolu kulüpleri yakışır...

Bu ülke bu yüzden gelişmiyor.

Buna dur diyen federasyon da yok zaten, birde utanmadan böyle bahaneleri uyduruyorlar.

Bir maça bu parayı vereceğime gider Arena'dan kombine alırım. Harbiden ayıp ya, 800 lira nedir Allah aşkına?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l6Q8wMDr50U[/media]

31. saniye =)

"Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı".

Meali : Ben manavım, yaptığım usul eksikliklerinden dolayı zabıtadan ceza yedim,zarar ettim...Bunu çıkarmak için meyvelere fahiş fiyat koyup tüketiciyi dolandırıyorum.

Geri
Üst Alt