Bursaspor-Galatasaray Maçı 11'iniz?

Furkan özçal nedir arkadaş şaka mısınız hadi onu anladımda şu burakta ne varda hemen hemen her kadroya yazmışsınız kim oynayacak demeyin güreşçi amrabatı koy daha iyi oynar sınır mı yetmedi burakla oynayacağına santroforsuz başla maça eksiklik hissederseniz gelin suratıma tükürün

Burak dünün kötüsü değildi, Selçuk 'un durum daha vahim bana kalırsa.

Muslera

Veysel

Chedjou

Semih

Hakan

Furkan

Melo

Olcan

Bruma

Sneijder

Burak

Hala Selçuk yazanlar var kadroya.Dünya üzerindeki hangi oyuncuyu koyarsanız oraya daha iyi oynar.

Yenileceksek bile düzgün mücadele eden oyuncular oynasın Selçuk'a falan tahammül edemiyoruz artık.

Muslera-Ched-Semih-Melo-Bruma-Sneijder-Olcan diğerleri kim olur bilinmez.

07ff6a6ac2ebd353ad7138ac5ed3a6fb.jpg

sneijderide koy

Selçuk Burak ve mümkünse Telles dışında herhangi birileri oynayabilir

Selçuk'un yerine Birhan oynasın Selçuk'tan kötü oynayama ihtimali olamaz

Telles yerine H. Balta veya sağ ayaklı Sabri oynasın (en azından defans yapmayı biliyor)

Burak'ın yerine oynatacağımız elemanda aynı etkiyi vereceği için o bölgede kimseyi oynatmayalım

iddia ediyorum forvetsiz çıkalım ve orta sahayı kalabalık tutalım daha fazla pozisyon buluruz

----------------Muslera-----------------

Veysel----Semih---Ched----Balta

---------Melo-----Yekta--------------

Olcan------Wesley-------Amrabat

----------------Burak--------------------

semih-ched-koray-balta

melo

olcan-furkan-sneijder-bruma

?

Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera-Muslera

yada

Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Balta-Selçuk-Melo-Bruma-Olcan-Sneijder-Burak

chedjou takımın en iyisi olabilir ama yabancı hakkını hücumda kullanmamız zorunlu forvet almalıyız

Şu Umut Gündoğan'la Furkan'dan biri veya ikisini monte etsinler takıma artık. Eskiden fener alır harcardı bu tarz topçuları, şimdi biz.

---------Muslera---------

Balta Semih Chedjou Veysel

----------- Melo Furkan --------

Bruma -------------- Olcan

--------------- Sneıjder ----------

--------------- Burak-----------

muslera

chedjou - kaya - balta

altintob ---- melo ---- sneijder ----- colak

adin ---- yilmaz ---- bruma

Burak olacağına ben bile ilk tercih olurum ya.

olabilir bende oynayabilirim mesela 10 yıldır futbol oynuyorum :) . burak bence kötü bir oyuncu değil ama değiştirmesi gereken inanılmaz eksikleri var.

1-Sırtı dönük top almayı öğrenmeli

2-Rakibe baskı yapmayı öğrenmeli (50 metreden deparla baskı yapmak yerine rakibinin önünde bekleyerek oyun kurmasını engelleyebilir)

3-Topa vuramasa bile kafa topuna çıkıp rakibi bozmalı ve böylece rakibin oyun kurmasını engellemeli

4-Hücumda faul yapmamalı

5-Tekniğini geliştirmeli

Umut ise futbolu bırakmalı diyorum .

Geri
Üst Alt