Bursaspor Karşısındaki İlk 11′miz Belli Oldu!

4312 de olabilir bruma asimetrik iç forvet ki bence daha iyi olur böyle .sneijderi orta sahada bsklava düzeninde kullanmalıyız

iPad/Tapatakla

Birde yekta çıktı başımıza. O gün oynadığı rezalet futbol bir yana o penaltı atışından sonra lisansının yırtılması lazımdı.

Tapa

yekta kanat mi?

oyunculari tanimadigi cok belli prandelli'nin

4-3-1-2 de olabilir burak-bruma forvet

senol günes gelmeliydi yaa off off

Fb sonrası bu maçı da kaybedersem psikolojisi ile defansif bir kadro ile çıktı...Çok yazık.....

Telles 11'de Hakan stoperde başlayıp maçın gidişine göre Telles <-> Chedjou hamlesi yapılabilirdi kenardan. Olcan'ın yedek beklemesine ise anlam veremedim. yapılan 3 transferde oynamıyor ligin ilk maçında. Good Job.

Yekta kötü karar, ama Bruma ve Sneijderi ayni anda izlemek iyi olacak. :encouragement:

Heh bir sen eksiktin prandelli :redface: Olcan'ı oynatmayıp yekta'yı oynatmanın mantığını kendisi bile açıklayamaz ki biz zaten açıklayamayız. Görünen o ki Kahır Sezonu bugün saat 19:00 itibarı ile başlamış olacaktır. Allah bize bu sene evliya sabrı versin :crushed:

Yekta'nın yerine Olcan veya Furkan olmalıydı.

Süper kupa'dada öncesindede baktığımızda Olcanın oynamayıp Selçuğun oynaması tam anlamıyla Skandaldır.

Fergusonda Yapsa,Mourinho'da yapsa,PRANDELLİ'de yapsa Skandaldır.

İlerleyen dakikalarda hamle şansımız var hiç değilse . 1 maçta adam satmak moda bizim ülkede .

İlk mac Yasini oynattı cok buyuk hataydı benim icin. Bu mac Olcanı yedege cekip yekta ile basladı(Olcan sakatsa lafımı geri alıyorum).Bu 2. buyuk hatası.

Adam başından beri 433 oynuyordu zaten

Fb maçında olcan yasinle başladı

Bu sefer Sneijder Bruma deniyor.

Sniejder ile Bruma içeride girerek etkili olur diye umuyorum. İşler kötü giderse olcanı koyar yektayı çıkarır risk alır.

Brumadan çok şey bekliyorum bakalım.

Ne zamandan beri 4-3-3 oynuyordu hoca , hep 4-2-3-1 oynadı...

yekta kanat mi?

oyunculari tanimadigi cok belli prandelli'nin

4-3-1-2 de olabilir burak-bruma forvet

senol günes gelmeliydi yaa off off

Ne kanadı ya sol ya da sağ iç oynar...

Selçuk ve Burak vazgeçilmez zaten ama Yekta sürpriz oldu.Mancini'nin sistemi sanırım.

Geri
Üst Alt