Bursaspor Karşısındaki İlk 11′miz Belli Oldu!

süper kupada yürümeye hali olmayan selçuk ve yekta ilk 11 de bişeyler yapmaya çabalayan olcan yedek tebrikler prandelli 6.hafta zor dayanırız bu hocaya

Lan Yekta ne??????? Tam doğru kadro diyordum Yekta rezaletini gördüm. Delirdi mi bu adam????

yekta-selçık-melo orta sahası kanatlarda sneijder-bruma oynar dmc için yekta ve selçuk formsuz

Kadro bence gayet iyi Selçuk dışında...

Deplasmanda Balta sol bekte olması önemli zira defans yönü kuvvetli , üstelik artık savunmadan top çıkartırken kabız olmayacağız demek bu...

Maç kötü giderse kenarda Furkan-Olcan-Telles gibi hamle oyuncuları da var.Geçen sene hiç yoktu unutmayın...

Muhtemelen 4-3-2-1 gibi oynarız , Bursa'nın zemini güzel.Takım nasıl oynayacak merak ediyorum , umarım FB maçı gibi hayal kırıklığına uğramam...

Ya arkadaşlar bir sakin olun Yekta'yı kanat oynatmıcağı belli bana kalırsa kafamdaki 2 taktik şu 4-3-3 olcaktır kale ve 4lü belli zaten

---------Sneijder---------- /////////-------Bruma--------Sneijder-----

-------------------------------yada------------------------------------

------Bruma---Burak----///////// ------------Burak------------

Bırakın Yekta, Selçuk oynasın. Prandelli'nin azıcık teknik direktörlük becerisi varsa, ki, ben var olduğunu düşünüyorum. Maksimum 3-4 maç sonra bunlardan bir fayda gelmeyeceğini anlar. O zaman da ısrar ederse sonuna kadar eleştiririm.

Bırakın Yekta, Selçuk oynasın. Prandelli'nin azıcık teknik direktörlük becerisi varsa, ki, ben var olduğunu düşünüyorum. Maksimum 3-4 maç sonra bunlardan bir fayda gelmeyeceğini anlar. O zaman da ısrar ederse sonuna kadar eleştiririm.

Abim yapma ya . Yeri Geldiğinde Prandelliyide Meloyuda Muslerayıda Eleştirmeliyiz. Kimseye körü körüne bağlanmamalıyız.

Süper kupayı izlemesi Selçuk hakkında yeterli olmalıydı.Yani enazından selçuk yorgun sanırım diye düşünmeliydi.

neden 3 tane merkez orta saha melo selçuk yekta ve sağda bruma solda sneijder neyi kötü. sneijder zaten her maçta sola kayıyor. bruma desen kendi mevkisi sanki. merkez ortasahayı forvet oynatmaya calısmıs gibi yorumluyorsunuz

Kotu hemde rezalet. Yekta Selcuk surunuyordu fener macında. Hangi akla hizmet orta saha bunlara teslim edilir.

Geri
Üst Alt