Bursaspor Karşısındaki İlk 11′miz Belli Oldu!

Hiç hazırlık maçı yapmadık ki? Denemedik taktik , oyuncu? 4-4-2 4-5-1 4-2-3-1 hepsini denememiz lazımdı.Hazırlık maçları bu yüzden var zaten

Hepsini denememiz lazımdı skoru önemli tutmadan.Hazırlık maçlarında denemeden , resmi lig maçlarında denemek rezalet değil mi?

Olcan ı Messi yapmışsınız. Bu kadar abartmayalım... Duruma göre sonradan oyuna girecektir. Umut Buluttan daha etkili olacağı kesin.

Ben kadroyu beğendim. Tam deplasman kadrosu.

Lan şunu çıkaracaktın, çok mu zor bu canım kardeşim??

-------------------------- Muslera ---------------------------

Veysel -------- Semih ------ Chedjou ------ Hakan

------------------- Selçuk ----- Melo ----------------------

------ Olcan ---------- Sneijder ------- Bruma --------

--------------------------- Burak ------------------------------

Bize gelen deliriyor arkadaş, bu nedir ya? Yekta ne lan? Öfff..

Abim yapma ya . Yeri Geldiğinde Prandelliyide Meloyuda Muslerayıda Eleştirmeliyiz. Kimseye körü körüne bağlanmamalıyız.

Süper kupayı izlemesi Selçuk hakkında yeterli olmalıydı.Yani enazından selçuk yorgun sanırım diye düşünmeliydi.

Öyle olmuyor işte Burak. Ha deyince yürümüyor bu işler maalesef. Yönetimin yaptığı hataları Prandelli çekecek gibi. Eli mahkum oynatmak için. Sözleşmesini uzattılar + zam yaptılar.

Herkes burada eleştiriyor da adamın oynatacağı kim var ki eleştiriyorsunuz. En fazla Olcan'ı alır Yekta yerine. Sneijder ortaya Bruma sola Olcan sağa geçer. Sneijder şu anda sol açıkta serbest, Bruma sağ kanatta olacak. Biz de üç orta saha oynayacağız bu kadar basit.

Adam yok adam. Ne yerli ne yabancı alternatif yok fazla.

5+3 diye yabancı sınırlamasımı olur; şuna bak ne yapacagımızı şaşırıyoz arkadaş; '6+0+4' mumla arayacaz sanırım

Lan şunu çıkaracaktın, çok mu zor bu canım kardeşim??

-------------------------- Muslera ---------------------------

Veysel -------- Semih ------ Chedjou ------ Hakan

------------------- Selçuk ----- Melo ----------------------

------ Olcan ---------- Sneijder ------- Bruma --------

--------------------------- Burak ------------------------------

Bize gelen deliriyor arkadaş, bu nedir ya? Yekta ne lan? Öfff..

Öyle çıkarırsak her takıma orta saha üstünlüğü veririz bunu anlamak zor olmamalı...

Fener dandik orta sahasıyla (topal derine giriyor,Emre-Meireles statik) bize üstünlük sağladı...

Çok doğru 4-3-3 e geçmek...

[attachment=12963:1137153-17895345-640-360.jpg]

Ekli dosyalar

• 1137153-17895345-640-360.webp
    1137153-17895345-640-360.webp
    22 KB · Görüntüleme: 104
Penaltısının ödülünü almış hocasından eyyamcılar sizi

haklısın yaya toure,pogba,vidal gibi oyuncular varken rezalet bir kadro cıkarmıs prandelli. yekta selcuk oynatmıyacakta kimi oynatacak baytarı mı?

Hayır elınde kım varsa onu. Furkan olabilir selcuk yerine. Hadi Secuk kesmedin diyelım . Yekta kazması ne alaka? Koy olcanı oynasın iste sol acık. Fener macında en etkili adamdı olcan. Prandelli sacmalamıs sen gelip savunuyorsun bana

olcan niye oynamiyor gercektende enteresan

fener macında cok efor sarfettı en cok yorulanların basındaydı bence 2.yarıda skora göre hamle oyuncusu olarak kullnıcak.

ama işte yektaya gelınce olay kafa gıdıyo. akıl erdıremıyorum

Hayır elınde kım varsa onu. Furkan olabilir selcuk yerine. Hadi Secuk kesmedin diyelım . Yekta kazması ne alaka? Koy olcanı oynasın iste sol acık. Fener macında en etkili adamdı olcan. Prandelli sacmalamıs sen gelip savunuyorsun bana

olcanı da 11 cıkarsa ters bir skorda yedekten sokup oyunu değiştirebileceği kimse kalmamıs olacaktı bunu düşünmüş olabilir. ayrıca 23 yaşındaki furkanı yekta varken yeni gelmiş hiçbir teknik direktör oynatmaz. zaten büyük ihtimal kadroyu oturtmaya calısıyor bu haftalarda çıkardığı/çıkaracağı bütün 11leri bu yönde düşünmek lazım

olcanı da 11 cıkarsa ters bir skorda yedekten sokup oyunu değiştirebileceği kimse kalmamıs olacaktı bunu düşünmüş olabilir. ayrıca 23 yaşındaki furkanı yekta varken yeni gelmiş hiçbir teknik direktör oynatmaz. zaten büyük ihtimal kadroyu oturtmaya calısıyor bu haftalarda çıkardığı/çıkaracağı bütün 11leri bu yönde düşünmek lazım

Bu takıma il yazılacak adamlardan biri olcan. brumadan once yazarım ben suan. Hamle oyuncusu olarak tutmak ne alaka. İllaha gol mi yememiz lazım yani iyi bir oyuncu izlemek icin. Ayrıca Furkan yektadan daha iyi oyuncu. Yekta 5 para etmez.

Geri
Üst Alt