Bursaspor Maçımızın Hakemi Belli Oldu

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Maçı ali palabıyık yönetecek.. Haftanın programı;

Dpxlx6CXcAAnyxU.jpg

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 173
ya şu verilen hakemlere artık şaşırmasanız.hepsi aynı pok.bülent yıldıırmı biraz seviyodum.adam gitti kasımpaşa maçında uyduruk penaltı verdi,üzerine golümüz ofsayt sayıldı ve vara bile bakmadı.

Saçmalamayın arkadaşlar! Fenerbahçe'nin operasyon hakemi olabilir; doğrudur. Bu hepimizin malumu!

Ama iki sezondur bu adamın yönettiği maçların hepsini kazanıyoruz. O skandal Başakşehir maçı hariç tabi! Onda da zaten hakemlik bir şey yok! Hatta adam uzatma bile vermemişti maçta!

halis verilse o da kötü .mete kalkavan da kötü.alper ulusoy farksız.volkan bayarslanı bilmiyorum bi tek.fırat aydınus idare eder biraz.hüseyin göçekte dengesiz.suat arslanboga da besıktasın hakemi galiba.

Sakami bu? Fbnin parali elemani nedir ya

Saçmalamayın arkadaşlar! Fenerbahçe'nin operasyon hakemi olabilir; doğrudur. Bu hepimizin malumu!

Ama iki sezondur bu adamın yönettiği maçların hepsini kazanıyoruz. O skandal Başakşehir maçı hariç tabi! Onda da zaten hakemlik bir şey yok! Hatta adam uzatma bile vermemişti maçta!
ali palabıyık da diğer hakemler gibi çok uydurur ama imkan vermezsek sorun yok.basaksehir macında fernandoya yapılan harekette faulü ve sarı kartı vermedi,golü yedik.ilk golde de visca kendini yere atmıstı.duran toptan gol yedik.

ya şu verilen hakemlere artık şaşırmasanız.hepsi aynı pok.bülent yıldıırmı biraz seviyodum.adam gitti kasımpaşa maçında uyduruk penaltı verdi,üzerine golümüz ofsayt sayıldı ve vara bile bakmadı.
o maçta penaltı verilmeden önce zaten 3-0 öndeydik Sergen renktaş ayrıca ofsaytan vermediği golü verse nolacak en fazla maç 5-1 biterdi.

yani verdiği kararlarda fazla değişen bir şey olmadı

Bilo'yu sevmeye devam edebilirsin

Yanlis hatirliyorsun . Bilakis iptal edilen golde var a baktigi icin hata yapti cunku ofsayt izlenmez dendi sezon basinda . Icerisi ofsayt dediyse ofsayttir

Penaltida ise uyaranlar hakli uyardi , bu gitti olmayan seyi tekrar verdi . Skandal

ali palabıyık yine de halis, mete, alper ulusoy'dan falan kat kat daha iyi hakemdir.

göztepe - beşiktaş maçına fırat aydınus verilmiş bu arada.

Kasimpasa akhisar macina verilen suat arslanboga sizce bu maci kaldirabilecek yeterlilikte mi

Maçta hakem ile ilgili bir sıkıntı olur ise seni sorumlu tutacağımızı bilmeni isterim.

Ligin en çakal hakemi Ali Palabıyık maalesef. Geçen sene Fener maçlarındaki performansı hala akıllarda.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek sorunu kartları cıkarmamak olan bülent yıldırım bile neler yaptı kasımpaşa maçında.hepsi aynı murat ne yazıkki...gecen sezonki alanya macındaki hakemin adını unuttum onu da seviyorum ama o da çok hata yapıyo.belhandaya yapılan harekette kırmızı kartı vermedi.millet daha sonra olan musleranın pozisyonunu konustu.bundan hemen sonra da ofsayt olan pozsyonda ofsayt bayragı kalkmadı,gol yiyebilirdik.ali palabıyıkın adı cıktı bi kere ama hepsi aynı halt

Geri
Üst Alt