- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali palabıyık da diğer hakemler gibi çok uydurur ama imkan vermezsek sorun yok.basaksehir macında fernandoya yapılan harekette faulü ve sarı kartı vermedi,golü yedik.ilk golde de visca kendini yere atmıstı.duran toptan gol yedik.Saçmalamayın arkadaşlar! Fenerbahçe'nin operasyon hakemi olabilir; doğrudur. Bu hepimizin malumu!
Ama iki sezondur bu adamın yönettiği maçların hepsini kazanıyoruz. O skandal Başakşehir maçı hariç tabi! Onda da zaten hakemlik bir şey yok! Hatta adam uzatma bile vermemişti maçta!
o maçta penaltı verilmeden önce zaten 3-0 öndeydik Sergen renktaş ayrıca ofsaytan vermediği golü verse nolacak en fazla maç 5-1 biterdi.ya şu verilen hakemlere artık şaşırmasanız.hepsi aynı pok.bülent yıldıırmı biraz seviyodum.adam gitti kasımpaşa maçında uyduruk penaltı verdi,üzerine golümüz ofsayt sayıldı ve vara bile bakmadı.
ya şu verilen hakemlere artık şaşırmasanız.hepsi aynı pok.bülent yıldıırmı biraz seviyodum.adam gitti kasımpaşa maçında uyduruk penaltı verdi,üzerine golümüz ofsayt sayıldı ve vara bile bakmadı.
Ligin en çakal hakemi Ali Palabıyık maalesef. Geçen sene Fener maçlarındaki performansı hala akıllarda.halis verilse o da kötü .mete kalkavan da kötü.alper ulusoy farksız.volkan bayarslanı bilmiyorum bi tek.fırat aydınus idare eder biraz.hüseyin göçekte dengesiz.suat arslanboga da besıktasın hakemi galiba.
Maçta hakem ile ilgili bir sıkıntı olur ise seni sorumlu tutacağımızı bilmeni isterim.Saçmalamayın arkadaşlar! Fenerbahçe'nin operasyon hakemi olabilir; doğrudur. Bu hepimizin malumu!
Ama iki sezondur bu adamın yönettiği maçların hepsini kazanıyoruz. O skandal Başakşehir maçı hariç tabi! Onda da zaten hakemlik bir şey yok! Hatta adam uzatma bile vermemişti maçta!
Kasimpasa akhisar macina verilen suat arslanboga sizce bu maci kaldirabilecek yeterlilikte mi
tek sorunu kartları cıkarmamak olan bülent yıldırım bile neler yaptı kasımpaşa maçında.hepsi aynı murat ne yazıkki...gecen sezonki alanya macındaki hakemin adını unuttum onu da seviyorum ama o da çok hata yapıyo.belhandaya yapılan harekette kırmızı kartı vermedi.millet daha sonra olan musleranın pozisyonunu konustu.bundan hemen sonra da ofsayt olan pozsyonda ofsayt bayragı kalkmadı,gol yiyebilirdik.ali palabıyıkın adı cıktı bi kere ama hepsi aynı haltLigin en çakal hakemi Ali Palabıyık maalesef. Geçen sene Fener maçlarındaki performansı hala akıllarda.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi