Bursaspor Maçımızın Hakemi Belli Oldu

Yanlis hatirliyorsun . Bilakis iptal edilen golde var a baktigi icin hata yapti cunku ofsayt izlenmez dendi sezon basinda . Icerisi ofsayt dediyse ofsayttir

Penaltida ise uyaranlar hakli uyardi , bu gitti olmayan seyi tekrar verdi . Skandal
olabilir neticede gol ofsayt değildi

o maçta penaltı verilmeden önce zaten 3-0 öndeydik Sergen renktaş ayrıca ofsaytan vermediği golü verse nolacak en fazla maç 5-1 biterdi.

yani verdiği kararlarda fazla değişen bir şey olmadı

Bilo'yu sevmeye devam edebilirsin
olsun,skor önemsiz.hemen yararlandı fırsatttan,verdi penaltıyı.ozan ayagını cekmesine ragmen hemen penaltı verdi

Penaltinin hatali olduguna katiliyorum ama ofsayt pozisyonlarinda yeni yazilimda hata sansi hemen hemen yok

Orada o gol biraz ofsayt kuralinin tanimina kurban gitti . Yerden 10 metre yuvarlanan topta bile oyuncu egik durumda ve kafasi onde ise ofsaytta sayiliyor . Anlamli gelmiyor insana ama o gol oyle gitti haybeye

Ayrica mantiken 4-1 lik bir macin 90 inci dakikasinda bir hakem ev sahibi buyuk takim aleyhine kasten gol iptal etmez . Akla uygun degil , neden tepki ceksin

fikrim biraz değişti yönettiği maçlara bakınca

mersin macında fatih hocayı,ümiti ve hasan şaşı trübüne göndere ali palabıyıkmış-kazandık(ama bu maç sonrası aysal ve terimin arasının iyce acılmasına da neden olan ali palabııyk kesinlikle.ünal aysal ve terim işbirliğini de bozdu yavsak )

1461 trabzonla oynanan kupa macında ali palabıyık 1 penaltımızı vermemiş,1 de olmayan penaltı vermiş-kaybettik,kupadan elendik

6 mart 2017de oynanan antalya Galatasaray macında antalyanın attıgı ilk golde chedjouya yapılan faulü vermemiş,antalyanın 2.golünden önce de erene faul yapılmıs.onu da vermemiş.10 kişiyle maçı kazanmışız son dkda.

18 kasım 2017de oynanan basaksehir Galatasaray maçında basaksehirin duran toptan attıgı ilk golden önce faul yoktu.faul vermiş palabıyık.basaksehirin 2.golünden önce fernandoya yapılan sert faulu ve kartıysa vermemiş ve 2.golü yemişiz.maiconun penaltısı da tartışılır.o maçta basaksehir 5 şut mu ne cekmiş hepsi gol olmuştu ama sahaya diziliş,ilk 11 yanlıs olsa da basaksehirin attıgı ilk 2 golünde başrol ali palabıyıktı.maçı kaybetmemize neden oldu yani ciddi ciddi.

gecen sezonki akhisar -Galatasaray macında kıcından penaltı uydurdu.penaltı kaçıp,donk Tanrıyı İşaret edince sarı kart gösterdi.

buraya da yazayım.ali palabıyık katıksız bi qötdür.ali palabıyığı da yenmeliyiz.

hakemide yenmemiz gereken bir müsabaka olacak malesef. şu an ülkedeki hakemler içinde en azılı Galatasaray düşmanı bu hakemdir bana göre

Hic sevmiyorum bu kaypak herifi.

Acik ara en antipatik 2-3 hakemden biri . Fakat musterih olunuz

fikrim biraz değişti yönettiği maçlara bakınca

mersin macında fatih hocayı,ümiti ve hasan şaşı trübüne göndere ali palabıyıkmış-kazandık(ama bu maç sonrası aysal ve terimin arasının iyce acılmasına da neden olan ali palabııyk kesinlikle.ünal aysal ve terim işbirliğini de bozdu yavsak )

1461 trabzonla oynanan kupa macında ali palabıyık 1 penaltımızı vermemiş,1 de olmayan penaltı vermiş-kaybettik,kupadan elendik

6 mart 2017de oynanan antalya Galatasaray macında antalyanın attıgı ilk golde chedjouya yapılan faulü vermemiş,antalyanın 2.golünden önce de erene faul yapılmıs.onu da vermemiş.10 kişiyle maçı kazanmışız son dkda.

18 kasım 2017de oynanan basaksehir Galatasaray maçında basaksehirin duran toptan attıgı ilk golden önce faul yoktu.faul vermiş palabıyık.basaksehirin 2.golünden önce fernandoya yapılan sert faulu ve kartıysa vermemiş ve 2.golü yemişiz.maiconun penaltısı da tartışılır.o maçta basaksehir 5 şut mu ne cekmiş hepsi gol olmuştu ama sahaya diziliş,ilk 11 yanlıs olsa da basaksehirin attıgı ilk 2 golünde başrol ali palabıyıktı.maçı kaybetmemize neden oldu yani ciddi ciddi.

gecen sezonki akhisar -Galatasaray macında kıcından penaltı uydurdu.penaltı kaçıp,donk Tanrıyı İşaret edince sarı kart gösterdi.

buraya da yazayım.ali palabıyık katıksız bi qötdür.ali palabıyığı da yenmeliyiz.
Bide boşluk tusu yerine noktaya basma huyundan vazgeçsen olacaksin.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

koymamız lazım

Mersin macinda terimi tribune gonderen orta hakem suleyman abay di .. ali palabiyik sadece karari kendisine teblig etti . 4 uncu hakemlerin boyle bir yetkisi yoktur ,dolayisiyla o konuda ali palabiyik dahil denilemez

ama aklima geldigi kadariyla bahsedilen pozisyonlarin buyuk cogunlugunda haklisiniz , ki bunlara fb lehine de cok pozisyon eklenebilir

gecen sene fb ye 2 penalti verilirken bjk nin bir golunun iptali , ve cenk in tendonuna basilmasina devam demesi gibi .. bu hakem basaksehir fb maclarindan birinde 4 fb li attigindan bu yana iflah olmadi

Ali palabiyik bence fenerli zaten maçlarında yaptığı kayırmalari cümle alem biliyor.

Halis ozkahya kütahyalı oldugu icin yani baba anne tarafindan memleketim oldugu icin okudugu liseden tut tuttugu takıma kadar herseyi biliyorum.
Kütahya lisesi cikisli ve Koyu fenerbahçeli.
Kaynak: Enistem

Firat aydinus ise herkesin bildigi üzre besiktasli.

Bütün hafta agladilar ekmegini yiyecekler.

bu adamın hala bize verilebilmesi skandaldır.

tetikçiyi vermişler maça bakalım neler yapacak?

Ali palabiyik bence fenerli zaten maçlarında yaptığı kayırmalari cümle alem biliyor.

Halis ozkahya kütahyalı oldugu icin yani baba anne tarafindan memleketim oldugu icin okudugu liseden tut tuttugu takıma kadar herseyi biliyorum.
Kütahya lisesi cikisli ve Koyu fenerbahçeli.
Kaynak: Enistem

Firat aydinus ise herkesin bildigi üzre besiktasli.

Bütün hafta agladilar ekmegini yiyecekler.

Halil Umut Meler, İzmir Selçuk doğumlu babası aslen makedon göçmeni üniversiteyi Kütahya Dumlupınar Beden Eğitimi Bölümünden bitirdi. Asıl önemli nokta Galatasaraylı olması diye biliyorum.

Besiktaslilar bütün hafta aglamisti, istedikleri doğramayi bu hafta yapacaklar herhalde.

Umarım eyyamcılık yapmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt