Bursaspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
58f8a5ce61361f05908150cb.jpg

Süper Lig'in 6. haftasındaki Bursaspor - Galatasaray maçını Fırat Aydınus yönetecek.

Ulan haftalardır çok pis işler dönmeye başladı eyyamcılar peşpeşe veriliyor maçlara yine

Tutup evdeki fb maçına cüneyt'i verirler tinercilerin maçına mete 'yi verirler adım kadar eminim ...

Hakem yorumcuları sahneye

hem zorlu rakip hemde ** firat..

Fırat Aydınus kariyeri boyunca 4 kez Bursaspor-Galatasaray maçı yönetti ve Galatasaray bu maçların hiçbirini kazanamadı.

totem yapiyorlar (derbide olumsuz sonuc cikarsa diye )

Halis gelse halis mulis
cuneyt gelse cuneyit ya da eyyamci
firat gelir tetikci huseyin gelir basketbol formali resmi

hadi elestiri de anlasilabilir de bir insan her hafta kendini tekrarlayacak kadar sig olabilir mi

kimi verseler ayni seyleri okuyoruz donme dolap gibi

Halis gelse halis mulis

hadi elestiri de anlasilabilir de bir insan her hafta kendini tekrarlayacak kadar sig olabilir mi

Sinan, forumda neyi, ne zaman istersem yazarim diyen birisin, üstelik bunu en cok dile getirenlerdensin.
Bunun üzerine su yazdigin mesaj ile bile ofsayta cikiyorsun.

Git aglama duvarinda agla.

Sinan, forumda neyi, ne zaman istersem yazarim diyen birisin, üstelik bunu en cok dile getirenlerdensin.
Bunun üzerine su yazdigin mesaj ile bile ofsayta cikiyorsun.

Yazmayin demiyorum ki . Yazinca dusulen durumu karsidaki biri olarak ozetliyor ve kibarca uyariyorum sadece

Halis gelse halis mulis

tabi bjkli olarak hakemleri begenirsin

Peki sana bu yapilinca neden millete istedigimi yazarim diye posta koyuyorsun?
Cok tutarsiz birisin Sinan, cok.

Ben kimseye posta filan koymam . Lutfen boyle degerlendirmelerde bulunma

bende alayci asagilayici kucumseyici hakir gorme tarzi davranislar olur, oyle posta koyma celallenme su bu yapmam

Fırat Aydınus Türkiye'nin en kötü en başarısız hakemidir. Cüneyt Çakır'ın kendinden emin net karar veren tarzını çok kötü taklit ediyor ve bu taklit net kıyımlar doğurmaktadır. Bunu sadece Bursaspor - Galatasaray maçı özelinde söylemiyorum. Yönettiği maçlarda aldığı kararlar ve takındığı tavırları takip edin.

Bu haftaya gelince. Bizi ya da Bursaspor'u çok net kıyabilir. Bu çapta bir adam.

Bu adam fazla kiloları yüzünden bir aralar açığa alınmamış mıydı.

sent via GSC

Geri
Üst Alt