Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.198
- 20.215
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o biraz zor gibi renktaş.TFF 1. Lige kendilerini atmak üzereler. Aynı hızda devam ederlerse 1 sonraki sene Süper Lig.
bizi de sevmezler ama nefret de etmezler. fb ve bjk'ye bakışları daha düşmanca.jknın ezeli rakibi geliyor fb ile de takışıyolar sürekli
Salıncak takımı olup birine yamanmak değil zaten önemli olan. Bursa gibi herkese aynı mesafede olan delikanlı camia olmak önemli. Zamanında Tüpçüyü bizim dışımızda desteklemeyen tek kulüptü.bizi de sevmezler ama nefret de etmezler. fb ve bjk'ye bakışları daha düşmanca.
Ben Süper Lig'e kolay kolay dönebileceğini düşünmüyorum. Orada iddialı kadro kurabilecek bütçe bulunur mu emin değilim.Salıncak takımı olup birine yamanmak değil zaten önemli olan. Bursa gibi herkese aynı mesafede olan delikanlı camia olmak önemli. Zamanında Tüpçüyü bizim dışımızda desteklemeyen tek kulüptü.
Biz uzaktan takip ediyoruz tabi. Sen daha yakınsın. Şampiyon olduğu yıl Süper Ligde bazı yorumlar vardı. Trabzon gibi küçük bir liman şehri Anadolu'dan şampiyonluklar almışken Bursa gibi büyük bir şehrin takımı neden bu kadar gecikti diye.Ben Süper Lig'e kolay kolay dönebileceğini düşünmüyorum. Orada iddialı kadro kurabilecek bütçe bulunur mu emin değilim.
Pazar günü maçtayım, önce Bursa nın şampiyonluğu ile prova yapıcam.Bursaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta son iki haftaya girilirken en yakın takipçisinin 6 puan önünde zirvede yer alıyor.
Yeşil-beyazlılar, Somaspor maçından 1 puanla ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek ve Trendyol 1. Lig'e yükselecek.