Bursasporlu Ricardo Faty: ''Her şey ev sahibi takımın kazanması için planlanmıştı"

Şikebahçe için planlanacağına sekiztaşımız için planlansın sıkıntı yok :asd22:

Şikebahçe için planlanacağına sekiztaşımız için planlansın sıkıntı yok :asd22:

Yalnız Erman şimdi biraz Aspor'da bir programa denk geldim. Erman Toroğlu var. Bu japon askerinin yaptıkları çok fena yahu :D Adam bildiğin oscarlık performans sergilemiş ve ben böyle pis futbolcu pek görmemiştim :D Atiba'yı hadım pozisyonunun da tekrarını gördüm tam fenni sünnetçi Erman'ın deyimi ile :D

Yalnız Erman şimdi biraz Aspor'da bir programa denk geldim. Erman Toroğlu var. Bu japon askerinin yaptıkları çok fena yahu :D Adam bildiğin oscarlık performans sergilemiş ve ben böyle pis futbolcu pek görmemiştim :D Atiba'yı hadım pozisyonunun da tekrarını gördüm tam fenni sünnetçi Erman'ın deyimi ile :D

Erman hocam yine formda desene Ozan abi :asd22:

Tor torum benim yav adaşım :asd22:

fener medyasinin gazina gelmeyin ,bu macta bjk kollandi filan diye bir durum yok , bursanin hosogai denen adami daha ilk yaridan atilirdi, ayrica tum sahte islerin icine girdi ,bir an real madridin rudy fernandesi, sergio rodriguesi gibi performans sergiledi

ayrica sanirim faty yerde avantaja birakilan pozisyonda bariz olgunlasan atagi elle engelledi , ve sonra sari kart gordu , o da iki saridan giderdi

besiktasin verilmeyen penaltisinda gomez penalti almak icin haybeye atti kendini fakat sosaya yapilan kesinlikle bilek uzerine donus aninda darbe var ,bursalilar neyi istiyor anlamadim ?

hamzanin cildirdigi pozisyon , ayrica q7 nin 90 da daha once atilmasi lazimdi , 2 inci golden onceki pozisyon korner miydi ? bunlar da sonucu bjk lehine olan muglak pozisyonlar

hem ayrica kendi sahasinda fenere bir araba pozisyon veren kendileri degil miydi ? uyuntu futbollariyla, sifir pozisyonla ?

Melo bunu yapsa hemen ceza verirdi fenerasyon

Geri
Üst Alt