Bursasporlu Taraftarlar Linç Etti

Mehmet Arslaner

Tablet Kılıfları Uzmanı
GalataSarayı Efendileri
Sivasspor deplasmanına giden bir grup Bursaspor taraftarı üzerinde Beşiktaş forması olan bir vatandaşı linç etti.

bunlarin nefes almasi zararli. hepsi geberse uzulmem.

Bunlar da kendilerine büyük bir takım seçerek derbi yaratmaya çalışan basit, rezil anadolu takımı taraftarlarından başka bir şey değil. Bunlar gibi bizans bizans diye kafa şişiren köylüleri İstanbul'a sokmayacaksın o olacak. 3 büyük takımın taraftarları ortak karar alacak. Tek yolu bu. Ayrıca gücümüzü kullanıp küme düşürtmeye çalışacağız, gerekirse karşıdaki her takıma teşvik vererek. Nasılsa cezası yok.
bkz: fb&bjk.

Olay ne bilmiyorum ama sadece formadan dolayı bir saldırı var ise; analarına kızlarına sarksalar bu tepkiyi vermezler. Bu adamları issiz bi adaya birkaacan ne yemek ne şu vemryeecn. ne bok yiyolaraa yesinler.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi bu oğlanlar hiç bir şey yokmuş gibi stadlarda maç izlemeye devam edecek güya bunlar gibi teröristleri tespit etmek amacıyla uydurulan birilerini zengin eden passolig yüzünden ben stada girememeye devam edeceğim hakikaten vatandaşı olmasan eğlenceli ülke dedikleri kadar var

Iyi olmus, super kupa zamaninda bizim taraftarina aynisi yapan bestas taraftari unatmadik.

Kahpeliktir.

Senin anana avradına sövmediyse sadece forması var diye bir adama 15 kisi dalmak ne adamlığa ne insanlığa sığar.

Tek başlarına dolaşamayan aciz sürüsü kalabalıklar halinde birini yakalayınca böyle oluyor işte...

Bu adamlar sadece futbolda değil, sokakta, alışverişte, günlük yaşamda da muhtemelen sabıkalı, gaspçı, tiner bali çeken tipler.

Serseriler, bunlar adam falan olamaz. Bunun taraftarlikla alakasi yok, insanligi ogrenememis zavallilar. Bunu destekleyen de malin onde gideni benim gozumde.

@Hamza Gölbaşı arkadaşımızda geçenlerde bir konu da Beşiktaş İskelenin orada olanları yazmıştı. Maalesef bu tip olaylar bir bitmedi.

Caydırıcı ceza istiyoruz artık yoksa ne ilk ne son olarak kalır.

Geri
Üst Alt