Buruk: "Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı yöneticilerin benim ceza almam için baskı yaptığını duydum"

Acunla dost ol Esat'la arkadaş...

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acunla hala dostuz diyor lütfen bizden ayrıl öyle dost ol

Hocaya ve Şuayipe para cezası verilecekmiş diye okudum biryerde umarım ortamı dahada gerecek cezalar vermez Laz efendi

Acun’la arayı iyi tutma açıklamaları. Yani hakkımı yiyen zikkimi yesin demesi lazımken.

Hocaya ve Şuayipe para cezası verilecekmiş diye okudum biryerde umarım ortamı dahada gerecek cezalar vermez Laz efendi
Bats'a şapkadan dolayı sev etti deniyorlardı tedbirsiz olarak ona para cezası vermeleri olası. Okan hocaya ise normalde sevk hukuksuz ama tedbirli ettiklerinden dolayı bence 1-2 maç verirler.

maalesef hocalarımızın alayı survivor fanı çıkıyor yeghirt gibi

Anasına mı sövseydi? Sahada çakıp geçtikten sonra isterse aynı evde yaşasınlar.

Halen dostuz diyor yaa

Şaka gibi açıklama...

Sen kalkıp saçma sapan şekilde 3-0’dan sahandaki maçı verirsen çakallar düşürmek için iyice çullanır tabi üstüne.

O maç 3-3 bitmeseydi ne o Adnancı ne de salıncakta sallanan o keltoş ağzını bile açmazdı, sen verdin cesareti hoca

Keciden post acundan dost olmaz bu bir
Su kasimpasayi yensen hic biri agzini acamazdi buda iki
Bu kafada devam edersen basarili olamazsin buda uc
Sana tavsiyem Ali Koc ve MHY ile de dost ol

Yöneticiler olsun hocalar olsun oyuncular olsun taraftarlar gibi düşünmüyorlar. Olur da bir gün Galatasaray'dan ayrılırsam gidecek bir kapım olsun zihniyet'indeler. Onun ikili ilişkilerini bozmuyorlar.

anlaşılan bir 4 ay daha kadıköydeki maçı anlatacak müflis bezirgan

Geri
Üst Alt