GSC Haber Buruk: "Transfer dönemini iyi geçirdikten sonra taraftarlarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere gideceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1769282994053.webp

Okan Buruk: "Artık inşallah Olimpiyat Stadı'nda maç oynamayız, burada kabusumuz var. Burada çok iyi maç oynadığımızı hatırlamıyorum. Mental anlamda iyi olmuyoruz, hazırlanamıyoruz. Nedenini bilmiyorum... Sahaya çıktıktan sonra sanki oyuncuların enerjileri çekilmiş gibi oluyor. Üç gün önce temposu yüksek bir maç oynadık ama yorgunluk ilk yarıda olmaz. Çok geriye çekildiğimiz yerler de oldu."

Okan Buruk: "İkinci yarı uyandık. Erken 3-1 yaptık ve yorgun oyuncuları çıkarmak istedik. Baktığınızda önemli galibiyet. Bu maç sonrası en yakın rakibimizden 4 puan öndeyiz."

Okan Buruk: "Taraftarlarımızı sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da mutlu etmek istiyoruz. Transfer dönemini iyi geçirdikten sonra taraftarlarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere gideceğiz. Birlikteliğe çok ihtiyacımız var. İşi başka yere çekiyormuşum gibi anlaşılmasın. Hep beraber olduğumuzda büyük başarılar elde ettik. Yine böyle bir dönem. Saha içi ve saha dışında bu birlikteliğe ihtiyacımız var. Karşımızda bunu farklı şekilde yapmaya çalışan insanlar da var. Dik durup başarıya odaklanmalıyız. Hep birlikte büyük hedeflere gideceğiz. Daha önce başardık. Yine başaracağız."

Okan Buruk: "Yaser Asprilla farklı bir oyuncu, birebirde iyi. Düğümüzü çözebilecek oyuncu. O da kadromuzda olacak. Çok fazla maç oynuyoruz. Kasım ayındaki gibi duruma düşmemek için çok güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Lig, kupa ve Avrupa... Üç farklı hedefimiz var."

Okan Buruk: "Kadro genişliği çok önemli. Asprilla, 10 numara pozisyonunda da sağ kenar ve solda da oynayabilen bir oyuncu. Farklı bir profil. Kadromuzda olacak o da. Çok fazla maç oynuyoruz."

— Size karşı özel bir sevgi vardı.

Okan Buruk: "Nereye gidersek gidelim bizi destekliyorlar. Biz de onlar için mücadele ediyoruz. Hafta içi önemli bir mücadele verdik, onları mutlu etmek istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da mutlu etmek istiyoruz. Bana karşı bu desteği de hep veriyorlar, teşekkür etmek istiyorum. 3 senedir şampiyon olduk. Bu sene hedefimiz 4. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı. Bu yolda da doğru bir şekilde ilerliyoruz. Transfer döneminin ardından onlarla birlikte çok daha büyük hedeflere doğru gideceğiz. Bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Transfer döneminin enerjimizi düşürdüğü olabiliyor. Sanki işi başka yere çekiyormuşum gibi anlaşılmasın ama gerçekten o birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu oluşturabilirsek, beraber hareket edebilirsek çok büyük başarılar elde ettik. Saha içi, saha dışı bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Karşımızda bunu farklı şekilde yapmaya çalışan insanlar da var. O yüzden bunlara karşı dik durup duruşumuzu göstermemiz lazım."

Okan Buruk: "Manchester United'ı yendik, orada bir galibiyetimiz var. Bir galibiyet de Manchester City'ye karşı neden olmasın?"

Okan Buruk: "Noa Lang gibi üst seviye bire birde etkili bir oyuncu kattık. Asprilla'da genç bir yetenek elimizdeki oyunculara farklı bir profil."

Okan Buruk: "Galatasaray taraftarının çok mutlu olduğu alternatifli bir kadro olucak. Önümüzdeki günlerde gelişmeler olabilir."

Okan Buruk: "3 senedir şampiyonluk yaşadık şu an 4. senemiz yine lideriz. Türkiye kupasında yine lideriz. Saha içinde Galatasaray'ın lider olduğu bir sezon geçiyoruz."

Okan Buruk: "Stadyumdaki ve sokaktaki taraftarlarımızdan hep destek gördüm. Sosyal medya ile gerçeği ayırmak gerekiyor. Kimin ne yazdığı belli değil kimin hangi hesabı olduğu belli değil. O kadar çok troll hesap var ki."

Okan Buruk: "Tweetler hiç bir zaman beni etkilemiyor ben işime odaklanıyorum. Bunlardan etkileniyorsanız zaten Galatasaray teknik direktörü olmamanız gerekiyor."

Okan Buruk: "Singo'nun sağlık sürecinde dikkatli gidiyoruz. Yanlış anlaşılmasın çok profesyonel bir futbolcu geç dönüşü oyuncuyla alakalı değil daha erken dönüşünde tekrarlarsa daha uzun süre kaybetmemek adına bu süreyi uzattık."

Okan Buruk: "Singo, pazartesi tekrar takımla birlikte olacak. Genel testleri iyi çıktı. Her şey iyi gidiyor. Hem sağ bek hem stoperde kullanacağız. Yalan haberler çıktı, öyle bir şey yok. Singo zaten hem sağ bek hem stoper oynadı."

hmm sorun stadyumda yani ortasahada degildi

Otomatik yayın olmuş. Demek puan kaybetseydik bahane buydu

Tamam hocam basit bir çözümmüş.

Bunu duyan geberemeyesice Hacıosman şimdi ellerini ovuşturup düşünüyordur acaba hangi maçlarını Olimpiyat stadına versem diye.

Hocam yine güzel politik açıklamalar yaptı bravo.

Okan burukun muhteşem futbolunu bu stad bozuyor

Sezon sonunda sampiyon olsak da artik vedalasilmali. Ama öyle birsey olmayacagini biliyoz malesef

Bomba mı yerleştirelim arkadaş bu ne saçma bir muhabbet

Haklı. Bok gibi stad, TV den izlerken bile bayıyor burası. Futbol maçı oynatılmamalı artık

Bıktırdı artık bahaneleri.

Yarın Allah'ı da bahane eder "bizim kazanmamazı istemedi" diye.

3 şampiyonluğa rağmen kendinden inanılmaz soğutmayı başarmasıda bir başarıdır.

Bugunku bahanemiz de stadyum. Gecen hafta evinde oynadin da ne yaptin?

Bundan sonra mümkün olan her fırsatta buraya maç verirler artık.

Geri
Üst Alt