GSC Haber Buruk: "Transfer dönemini iyi geçirdikten sonra taraftarlarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere gideceğiz"

Okan Buruk: "Yaser Asprilla farklı bir oyuncu, birebirde iyi. Düğümüzü çözebilecek oyuncu. O da kadromuzda olacak. Çok fazla maç oynuyoruz. Kasım ayındaki gibi duruma düşmemek için çok güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Lig, kupa ve Avrupa... Üç farklı hedefimiz var."

Ya şu stad ile ilgili yakınmayı bırak hocam. İnadına verecekler işte, çaktırma geç.

Buruk: "Transfer dönemini iyi geçirdikten sonra taraftarlarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere gideceğiz"

Umutlanıyorum
200.gif

Stadla ilgili söyledikleri haklı. Bu stadda hala niye maç yaptırıyorlar bilmiyorum.

— Size karşı özel bir sevgi vardı.

Okan Buruk: "Nereye gidersek gidelim bizi destekliyorlar. Biz de onlar için mücadele ediyoruz. Hafta içi önemli bir mücadele verdik, onları mutlu etmek istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da mutlu etmek istiyoruz. Bana karşı bu desteği de hep veriyorlar, teşekkür etmek istiyorum. 3 senedir şampiyon olduk. Bu sene hedefimiz 4. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı. Bu yolda da doğru bir şekilde ilerliyoruz. Transfer döneminin ardından onlarla birlikte çok daha büyük hedeflere doğru gideceğiz. Bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Transfer döneminin enerjimizi düşürdüğü olabiliyor. Sanki işi başka yere çekiyormuşum gibi anlaşılmasın ama gerçekten o birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu oluşturabilirsek, beraber hareket edebilirsek çok büyük başarılar elde ettik. Saha içi, saha dışı bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Karşımızda bunu farklı şekilde yapmaya çalışan insanlar da var. O yüzden bunlara karşı dik durup duruşumuzu göstermemiz lazım."

Seninle hiç bir şey olacağını dusunmuyorum

Ya arkadaşlar bi kere de röportajları okumak yerine izlemeyi deneyin

Çok güzel şeyler söyledi hoca ama bunlar okumakla olmuyor

Gerçi tamamını okumuyorsunuz da zaten

Başlık neyse ona göre yazıp geçiyorsunuz

— Size karşı özel bir sevgi vardı.

Okan Buruk: "Nereye gidersek gidelim bizi destekliyorlar. Biz de onlar için mücadele ediyoruz. Hafta içi önemli bir mücadele verdik, onları mutlu etmek istiyoruz. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da mutlu etmek istiyoruz. Bana karşı bu desteği de hep veriyorlar, teşekkür etmek istiyorum. 3 senedir şampiyon olduk. Bu sene hedefimiz 4. şampiyonluk ve Avrupa'da başarı. Bu yolda da doğru bir şekilde ilerliyoruz. Transfer döneminin ardından onlarla birlikte çok daha büyük hedeflere doğru gideceğiz. Bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Transfer döneminin enerjimizi düşürdüğü olabiliyor. Sanki işi başka yere çekiyormuşum gibi anlaşılmasın ama gerçekten o birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bunu oluşturabilirsek, beraber hareket edebilirsek çok büyük başarılar elde ettik. Saha içi, saha dışı bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Karşımızda bunu farklı şekilde yapmaya çalışan insanlar da var. O yüzden bunlara karşı dik durup duruşumuzu göstermemiz lazım."

Ayyaş'ın yaptığını doğrulamış, azcık sahip cıkmak lazım şu adama.

Okan Buruk: "Noa Lang gibi üst seviye bire birde etkili bir oyuncu kattık. Asprilla'da genç bir yetenek elimizdeki oyunculara farklı bir profil."

Okan Buruk: "Galatasaray taraftarının çok mutlu olduğu alternatifli bir kadro olucak. Önümüzdeki günlerde gelişmeler olabilir."

Okan Buruk: "Manchester United'ı yendik, orada bir galibiyetimiz var. Bir galibiyet de Manchester City'ye karşı neden olmasın?"

Okan Buruk: "Yaser Asprilla farklı bir oyuncu, birebirde iyi. Düğümüzü çözebilecek oyuncu. O da kadromuzda olacak. Çok fazla maç oynuyoruz. Kasım ayındaki gibi duruma düşmemek için çok güçlü bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Lig, kupa ve Avrupa... Üç farklı hedefimiz var."

Okan Buruk: "Kadro genişliği çok önemli. Asprilla, 10 numara pozisyonunda da sağ kenar ve solda da oynayabilen bir oyuncu. Farklı bir profil. Kadromuzda olacak o da. Çok fazla maç oynuyoruz."

Ögrendik oh be

Hybridlere devam

Okan Buruk: "Singo'nun sağlık sürecinde dikkatli gidiyoruz. Yanlış anlaşılmasın çok profesyonel bir futbolcu geç dönüşü oyuncuyla alakalı değil daha erken dönüşünde tekrarlarsa daha uzun süre kaybetmemek adına bu süreyi uzattık."

Okan Buruk: "Tweetler hiç bir zaman beni etkilemiyor ben işime odaklanıyorum. Bunlardan etkileniyorsanız zaten Galatasaray teknik direktörü olmamanız gerekiyor."

Stoper, 10 no, yedek forvet eksik= bu mevkilere transfer mi yapıldı Okan Bey?? Galatasaray'ın parasını haybedene harcama yeterr

Geri
Üst Alt