GSC Haber Buruk: "Transfer dönemini iyi geçirdikten sonra taraftarlarımızla birlikte çok daha büyük hedeflere gideceğiz"

Okan Buruk: "Galatasaray taraftarı olup bana eleştirisi olan ve beni istemeyenler de olabilir, ona da saygı duyuyorum ama Galatasaray için çok emek veriyoruz. Daha büyük başarılar için bu eleştirilere de ihtiyacımız var." (NTV)

Okan Buruk: "Eleştirilere de ihtiyacımız var bazen. Hiçbir zaman beni olumsuz etkilemiyor. Çok fazla tweet var falan başka insanları etkileyebilir ama beni hiçbir zaman etkilemiyor. İşime ve oyuncularıma odaklanıyorum. Bunlardan etkileniyorsanız zaten Galatasaray'da teknik direktörlük yapmamalısınız. Nasıl övgü varsa eleştiri de var. Sokakta da çok olan biriyim, her zaman taraftarımın desteğini gördüm. Hep pozitif yaklaştılar. O negatifliği sadece sosyal medya üzerinden görüyorum. Onu da normal karşılıyorum."

Okan Buruk: "Saha içi anlamında Galatasaray'ın yine başarılı olduğu bir sene geçiriyoruz. Ufak tefek kötü sonuçlar olduğunda bu tepkiler zaman zaman sosyal medya üzerinden çok fazla oluyor ama bugün olduğu gibi hep arkamda destek gördüm. Ben sokaktaki ve stadyumdaki taraftarımızdan hep destek gördüm. Sosyal medyayla stadyumu ve sokağı ayırmak gerekiyor. Ben bunu doğru şekilde ayırıyorum. Sosyal medyanın kimin ne yazdığı, kimin ne hesabı olduğu belli değil. O kadar çok trol hesap var ki, burada gerçek Galatasaray taraftarı olup bana eleştirisi olan ve beni istemeyenler de olabilir, ona da saygı duyuyorum ama Galatasaray için çok emek veriyoruz. Daha büyük başarılar için bu eleştirilere de ihtiyacımız var."

Okan Buruk: "Çok fazla yük binen oyuncularımız oldu. Bundan sonra elimiz çok kolay olacak, oyuncular için de kolay olacak. Galatasaray taraftarının mutlu olduğu çok alternatifli bir kadro ortaya çıkıyor. Önümüzdeki günlerde transferle ilgili gelişmelerimiz olacak tabii ki."
https://x.com/forzacimbom/status/2015148280984793455/photo/1

Okan Buruk: "Öndeki rotasyonda oyuncumuz azdı. Oraya güçlü oyuncular istiyoruz Noa Lang gibi. Gerçekten hem bire bir etkili oynayıp üç pozisyonu da oynayabilen, süratli, üst seviye oynamış birini kadromuza kattık. Asprilla da genç bir yetenek. Championship'deki oyunu onu Girona'ya götürdü. Önemli bir genç yetenek. Özellikle 10 numara oynayabiliyor. Orjinalinde bu var. İki tane önemli oyuncu kadromuza kattık."
https://x.com/forzacimbom/status/2015147975631102165/photo/1

Yedek sağ bek
Yedek stoper (sol ayaklı as stoper daha iyi olur)
orta saha (2)

Tr tarihinin en büyük ölü yatırımlarından biri bu stat

Hocam benim seni eleştirenler önce kendine baksin

leminayi niye tuttun sahada?

abi yemin ederim dalga geciyor bizimle

gel bana küfret diyor

Geri
Üst Alt