Büyük BALOTELLI Sinerji Başlığı

Burak kanatta oynayacaksa hiç gelmesin.Burak Balotelli'nin yedeği olacaksa gelsin.

balotelli den verim alabilecek teknik adam lazim, mancini ile olacak is degil o.

Vallaha inanan inansın, sinerjinizi bozmak istemem ama şahsen ben ihtimal vermiyorum.

sansasyon yaratır ama faydalı olur mu ?

drogba gibi adama bıdı bıdı yapan cahiller bunu 2 günde siler atar sanki

Balotelli yararlı olurmu demek bence hakaret olur gibi İtalya'da iş yapıyorsa Türkiye'de hayli hayli yapar derim çünkü İtalyan defans hatları genelde çok güçlü oluyor ve genelde 3-5-2 oynadıkları için 5'li defansa karşı oynanıyor bu sistemde 1 tane çakılı defans 1 tanede agresif pas yapan yırtıcı defans oluyor ve defansiz orta saha ile destekleniyor Türkiye'deki anadolu takımlarının büyük takımlara karşı uyguladığı defansı rahatlıkla yıpratabilecek futbolcudur diye düşünüyorum ama kanatlarlada desteklenmelidir ortada zaten Sneijder ve hatta uzun paslarla Melo ve Selçukta destekler Balotelli tek zayıf yanı çabuk sinirleniyor büyük deplasmanlar ters tepebilir ama evimizde ve anadolu takımlarına karşı büyük bir koz olur diyorum. Bu arada hayali bile güzel gerçeğini düşünemiyorum.

Ya bu deli aslan manyağı,ya da simgesi aslan olan bir takıma gidecek :D Biz varız, Çelsi var, ama Çelsi'nin Balo'dan daha iyi birini alacağını düşünüyorum, o halde h.o.:kupa:

ya altta ac milan yazıyo neyin kafaszını yaşıyorsunuz adam afrikalı daha iyi yırtıcı yok afrikada ellaaam

Geri
Üst Alt