Üye Görüşü Büyük Bir Protesto Şart

Melih Akan

Berlin Panteri
emanetci yönetim haddini asacak isler yapmaya basladı degerli renkdaslarım,takımın ve hatta ülkede top oynayan en büyük topcu wesley sneijder türlü bizans oyunlarıyla takımdan sogutularak dıslanmaya calısılıyor

ki bu sneijder degilmiydi feneri tek basına düdükleyen,nefret ettigimiz ayıyı türlü pozisyonlara sokan,bi saga yatıran bi sola yatıran,sneijder degilmiydi juvenin ırzına gecen,sneijder degil miydi gecen sene türkiye kupasını getiren

sneijder 2,5 senede efsane olmustur ve bu adam böyle kolay kolay takımdan dıslanıp gönderilecek bir topcu degildir,herkes haddini bilsin sneijderi rahat bıraksınlar

basta abdurrahim denen zat olmak üzere pdeli ve sneijderi göndermek isteyenlere büyük bir protesto sart

organize olup birseyler yapmalıyız,yoksa göz göre göre sneijderi satacaklar

Imkani olan ne olur birseyler yapsin. Yurtdisinda yasadigimiz icin böyle seylerde ne yazik ki elimiz kolumuz bagli oluyoruz. Takimini seven her taraftar böyle birseye katilsin allah askina.

ki bu sneijder degilmiydi feneri tek basına düdükleyen,nefret ettigimiz ayıyı türlü pozisyonlara sokan,bi saga yatıran bi sola yatıran,sneijder degilmiydi juvenin ırzına gecen,sneijder degil miydi gecen sene türkiye kupasını getiren

sneijder 2,5 senede efsane olmustur ve bu adam böyle kolay kolay takımdan dıslanıp gönderilecek bir topcu degildir,herkes haddini bilsin sneijderi rahat bıraksınlar

Bunları yapabildiği için zaten gönderilip para kazanılmak istiyo bizim gerizekalı yönetim tarafından.Ama yıllık 3 milyona yakın para alan Burak-Selçuk gibi gereksizler Yekta-Yasin gibi yeteneksiz çöpler bizim evladımız diyerek bedavaya para kazanıyolar ve maddi sıkıntılardan dolayı Sneijder'i göndermeye çalışıyolar.Selçuk-Burak gibi adamların maaşlarını ödemek için Sneijder'i satıp gelir elde etmek isteyen bi kulüpten ne bekliyorsun ki.

Dün akşamki maçta Prandelli istifa diye bağıranlar vardı ancak 1 dakika sonra şakşakçılar tarafından bastırıldı bu sesler.Ardından Selçuk her topu ayağına aldığında ıslıklanmaya başladı ancak başka bi kesim de alkışlayarak Selçuk İnan diye tempo tutuyordu.Bu zihniyete sahip insanlardan nasıl bi protesto bekliyorsun acaba.Adam 2.5 senedir yokları oynuyo,takıma zarar veriyo ama hala Selçuk İnan tezahuratı yapabiliyo.Belli bu adamların bi çıkarı var yönetim tarafından mamalanmışlar.Yoksa aklı selim bi adam destek vermez bu heriflere.Protesto yapılabilmesi için önce birlik olunması lazım.Bu birliği sağlamak da çok kolay görünmüyo dünkü tabloya bakarsak.Bu birliği sağlayıp Türk Telekom Arena'da oynanacak ilk maçta stadı komple doldurup skor ne olursa olsun futbol ne olursa olsun 90 dakika boyunca hem yönetime hem Prandelli'ye hem futbolculara tepki göstermeliyiz.Yönetimin hatalı olduğu Prandelli'nin gerizekalıca işler yaptığı futbolcuların rezil olduğu bi dönemde taraftarların da aptalca davranması işin son noktası bence.

ultraspaslardan bisey beklemeyiniz derim

forumumuz orgutlenmek icin gayed musaittir min 100 kisi toblayip floryaya yurumeli

Bunları yapabildiği için zaten gönderilip para kazanılmak istiyo bizim gerizekalı yönetim tarafından.Ama yıllık 3 milyona yakın para alan Burak-Selçuk gibi gereksizler Yekta-Yasin gibi yeteneksiz çöpler bizim evladımız diyerek bedavaya para kazanıyolar ve maddi sıkıntılardan dolayı Sneijder'i göndermeye çalışıyolar.Selçuk-Burak gibi adamların maaşlarını ödemek için Sneijder'i satıp gelir elde etmek isteyen bi kulüpten ne bekliyorsun ki.

Dün akşamki maçta Prandelli istifa diye bağıranlar vardı ancak 1 dakika sonra şakşakçılar tarafından bastırıldı bu sesler.Ardından Selçuk her topu ayağına aldığında ıslıklanmaya başladı ancak başka bi kesim de alkışlayarak Selçuk İnan diye tempo tutuyordu.Bu zihniyete sahip insanlardan nasıl bi protesto bekliyorsun acaba.Adam 2.5 senedir yokları oynuyo,takıma zarar veriyo ama hala Selçuk İnan tezahuratı yapabiliyo.Belli bu adamların bi çıkarı var yönetim tarafından mamalanmışlar.Yoksa aklı selim bi adam destek vermez bu heriflere.Protesto yapılabilmesi için önce birlik olunması lazım.Bu birliği sağlamak da çok kolay görünmüyo dünkü tabloya bakarsak.Bu birliği sağlayıp Türk Telekom Arena'da oynanacak ilk maçta stadı komple doldurup skor ne olursa olsun futbol ne olursa olsun 90 dakika boyunca hem yönetime hem Prandelli'ye hem futbolculara tepki göstermeliyiz.Yönetimin hatalı olduğu Prandelli'nin gerizekalıca işler yaptığı futbolcuların rezil olduğu bi dönemde taraftarların da aptalca davranması işin son noktası bence.

ben bir kısım taraftarın yavsaklıgını bildigim icin actım bu konuyu zaten,tehlikenin farkında olan bizler bisey yapacagız,yapmalıyız

yalama taraftar grubu ultraslar abdurrahim ne derse onu yapar,ama bizim hic kimseden bi beklentimiz cıkarımız yok,galatasarayı seviyoruz,ve takımımızın en iyi topcusu snejderi göstere göstere satmalarına engel olmalıyız

abdurrahim gibi zihniyeti bozuk,yabancı düsmanı tiplerle mücadele etmeliyiz,floryada ortamını buldu,pdeli gibi bir koyunu istedigi gibi güdüyor,aklınca kendini ferguson zannediyor,saklaban herif

2 senedir takımı sürükleyen,kombine sattıran lig tv aldıran,taraftarı tribüne ceken adam yollanamaz,gerekirse 5 milyon verilir ve tutulur

selcuk burak yıllardır kötü oynuyor buna ragmen yüksek maasla sözlesme ile devam ediyorlar,insan biraz utanır biraz seref olur ya

para yoksa hesab acsınlar taraftar ödesin sneijerin parasını,adamı hasta etmesinler

Son düzenleme:
ultra itler servisçi Abdürrahim'den 300-500 kombine almış artık Sneijder'i yuhalamalarını bile beklerim adilerden...

Yöneticiler ve yetki sahipleri kulaklarını her şeye tıkamış görünüyor. Güç sahiplerinin bu denli saçmaladığı ve kontrolden çıktığı bir dönem daha hatırlamıyorum. Adnan Polat, kişilik olarak hepsinden aşağı bir karakterdi o ayrı ama öte yandan taraftarla etkileşime girerdi bu şekilde insanları sakinleştirirdi.

Bunlar ise tamamen gözlerini ve kulaklarını kapamış uçuruma yürüyorlar.

Protesto beklentileri ise boşa çıkacaktır. Kimse bu saçma sapan takımı izlemek istemiyor. Tribünde grup olarak sadece ultraslan var onlar da ne emir verilirse onu söylerler.

Türkiye'de taraftar profilini internette gördüğünüz gibi sanmayın. Sadece taraftar değil, gazeteci ve yetki sahibi insanlar aşırı tutucudur. Evlatlar, hiç Türk olan ve olmayan bir olur mu, zihniyeti en içe kadar işlemiştir. Düşünün ki millet 2 senedir Selçuk ve Burak'a saydırırken yönetici ve gazeteci bazında Selçuk ve Burak'ı eleştirmeyelim, evlatlarımız, sahip çıkalım muhabbeti daha yeni başladı. Bunun da rahat 2 sene gideri var.

Anca lafta kalır organize olacak tek kişiler ua denen yalaka tayfa onlarda yapmaz nede olsa bedava bileti kaptılar

ne kulüpten bir cacık olur nede taraftardan hani bir söz vardırya Galatasaray'ın en büyük düşmanı yine Galatasaray'lılardır diye söyleyenin ağzına yüreğine sağlık 2 sene dirildik yine el birliğiyle yönetimi futbolcusu taraftarı kulübü yerin dibine geri soktu büyük temizlik olmayacağı için gerek maddi gerek manevi geleceği karanlık görüyorum

Yaratmaya çalıştıkları Galatasaray'ı Kasımpaşa maçından bu yana görüyoruz. Anadolu takımlarından hallice kadrolara taraftarı alıştırmaya çalışıyorlar. Abdurrahim denen zata göre bu oyuncular bizi şampiyon yapmışlar, güleyim bari. Bunlar olsa olsa o şampiyonluklarda figüran olmuşlardır. İlk sezon Elmander, Melo, Ujfalusi, Eboue gibi isimler başroldeydi, 2.sezon ise Drogba. Bu yerliler tek başlarına bir hiç. Foyaları şimdi ortaya çıkıyor işte. Taraftar bu işe dur demezse bugünleri bile arayacağız o kesin. Bu kadar 3'lük 4'lük olan bir Galatasaray takımı tarihte var olmamıştır. Hala yok ruh, yok Florya sahipsiz bilmem ne. Siz o ruhu sezon sonunda göreceksiniz zaten, bu taraftar hepinize tenekeyi öyle bir bağlayacak ki, bir daha içeri adım atmaya yüzünüz olmayacak.

Anca lafta kalır organize olacak tek kişiler ua denen yalaka tayfa onlarda yapmaz nede olsa bedava bileti kaptılar

Bedava bilet olayını da çözemiyorum ben.Tuttuğum takım rezalet olacak izlediğim maçtan keyif almayacam üstüne üstlük kafayı sıyıracam maç izlerken,neymiş yönetim bana bilet verecekmiş onların dediğini yaparsam.Ulan ben izlediğim futboldan keyif almayacaksam,tuttuğum başarısız durumda ve ben at gözlüğüyle bakacaksam herşeye,sokarım öyle bilete.ben maçları izlemeyeyim ama takımım başarılı olsun.bu herifler taraftar falan değil paralı köpekler.tek bilet sayesinde olacak şeyler değil bunlar.

Sen çok sevdiğin bir şarkıcının konserine gideceksin ancak rezalet performans veriyo sürekli ve hiç keyif almıyorsun daha da beter sinirleniyorsun. bedava bilet verseler gider misin izlemeye.bu herifler sadece bedava bilet aldıkları için böyle bişey yapmıyolardır zannetmiyorum.gerizekalı olmak lazım heralde bu mantıkta olmak için.

Dipnot:sözüm sana değil bu şakşakçı heriflere.

Bedava bilet olayını da çözemiyorum ben.Tuttuğum takım rezalet olacak izlediğim maçtan keyif almayacam üstüne üstlük kafayı sıyıracam maç izlerken,neymiş yönetim bana bilet verecekmiş onların dediğini yaparsam.Ulan ben izlediğim futboldan keyif almayacaksam,tuttuğum başarısız durumda ve ben at gözlüğüyle bakacaksam herşeye,sokarım öyle bilete.ben maçları izlemeyeyim ama takımım başarılı olsun.bu herifler taraftar falan değil paralı köpekler.tek bilet sayesinde olacak şeyler değil bunlar.

Sen çok sevdiğin bir şarkıcının konserine gideceksin ancak rezalet performans veriyo sürekli ve hiç keyif almıyorsun daha da beter sinirleniyorsun. bedava bilet verseler gider misin izlemeye.bu herifler sadece bedava bilet aldıkları için böyle bişey yapmıyolardır zannetmiyorum.gerizekalı olmak lazım heralde bu mantıkta olmak için.

Passoligden sonra durum ne bilmiyorum ama o biletleri satiyorlar. Ozellikle cl maclari ciddi para kazaniyorlardi.

Valla Galatasarayla ilgili çıkan olumsuz haberlerin çoğu doğru oluyo
klüpten para aldıkları bile söylendi yalanlanmadı da

Geri
Üst Alt