Büyük CAMPBELL Sinerji Başlığı

XXX Melo

Campbell Sneijder Bruma

CILEK

10462740_849762561718110_3017753840343020471_n.jpg

XXX Melo

Campbell Sneijder Bruma

CILEK

10462740_849762561718110_3017753840343020471_n.jpg

Arif Ulu seni çok iyimser gördüm maalesef bu sene forvet kesinlikle Burak olucaktır. Onun yanına forvet adaylarıda yedek olarak Muhammed Demir, Adem Büyük , Mevlüt Erdinç , Enes Ünal'dan biri olucaktır büyük olasılık Umut Bulutta yolcu olacaktır. Sistem olarakta daha çok Bruma ile değişmeli olucaktır Campbell Olcan oynucaktır büyük olasılık.

Sadece dünya kupasına göre transfer yapılmaz mı. Ha yapan takımlar zaten maldı. Hameslere falan millet 80 milyon € veriyor. Normal sezonda çok mu adını duydunuz rodrigezin.

Dünya kupası sonrası transfer yapılmaz değil dünya kupasının olduğu seneler transfer çok zor yapılır. Oyuncuların çok göz önünde olduklarından zor herkes ister.

En kötü premier ligde kendine yer edinebilir fakat oturma izni alamadığı için dışarıda oynuyor campbell. İzin alırsa zaten dediğim gibi sene içerisinde ağız suyu aka aka izleriz. İnşallah alamaz biz feci salça oluruz bize gelir.

Herif at gibi 120 dakika banamısın demedi tek forvet oraya buraya koştu pres yaptı. Bize böyle bir oyuncu şart oğlu şart.

bu sinerji başlıklarının hepsi başarısız oldu biliyorsunuz değilmi?

Olsun zaten. Chedjou ve Telles kontejan harcanak oyuncu degiller.

Chedjou'ya katılıyorum ama Telles oynar. Zaten yerine koyacak yerli de yok.

Tarık gelirse belki sol bekte de rotasyona girer kontenjanda zorlandığımız zaman.

Gerçi stoper de sıkıntılı, Semih'in yanına kaliteli bir adam lazım Koray şu an için iyi bir yedekten fazlası değil.

Şöyle Ujfa tarzı bir adam gerekli ikisini de eğitecek 1-2 sezona Koray'a stoperi devredecek...

Kısacası Ömer falan gelmedikçe 4 yerli zor defansta çok sıkıntı yaşarız.

tapatalk

Çok iyi olur ya.Burak'a kalmayalım forvette.

Chedjou'ya katılıyorum ama Telles oynar. Zaten yerine koyacak yerli de yok.

Tarık gelirse belki sol bekte de rotasyona girer kontenjanda zorlandığımız zaman.

Gerçi stoper de sıkıntılı, Semih'in yanına kaliteli bir adam lazım Koray şu an için iyi bir yedekten fazlası değil.

Şöyle Ujfa tarzı bir adam gerekli ikisini de eğitecek 1-2 sezona Koray'a stoperi devredecek...

Kısacası Ömer falan gelmedikçe 4 yerli zor defansta çok sıkıntı yaşarız.

tapatalk

En dandik kanatlar karsısında calım yiyen, defansın d'sini dahi bilmeyen bir bek. R.Wien macında sol beke Bruma'yı koysak o kadar aciz duruma düsmezdi. Bu arada Telles'in Brezilya Milli takımının hicbir kategorisinde milli forma giyemediginide belirtmek isterim. Yani Telles tamamiyle bizim şişirdigimiz bir balon bence.

Campell ise hücumun her bölgesinde olan, dinamo, komple bir forvet oyuncusu.

Bir sezon Telles ile sol kanatımız otobanmı olsun yoksa hücumda rakibin basını döndürecek bir forvetimiz mi olsun ?

Gecen sezonki Anadolu deplasmanlarımızdaki maclarımızı bilmem izlediniz mi, 90 dakikada bırak posizyon bulmayı, rakip cezasahası icine giremiyorduk. Cünkü rakip defansı karıstıracak bir hücumcumuz yoktu, buna Sneijder'de dahil. Campell tarzı oyuncular özellikle kapalı savunma yapan takımlara karsı lazım. Yoksa TT Arena'da Burak ilede her takımı gömeriz.

Şampionlar ligi gruplar ne zaman çekilecek?

Arsenal ile aynı gruba düşersek nay nayı verir bize wenger

Sadece dk izleyerek transfer yapılmaz. Hiç kimse bu adamın adını bile bilmiyordu

ospina bravo navas james griezmann debuchy gibi oyuncular dünya kupasından sonra büyük takımlara gittiler. bunlar yıllardır göz önündeydi demek ki neymiş dk bir kritermiş. üstelik seni bilmem ama ben bu adamı geçen sene de duydum olympiakos'ta ondan önceki sene de duydum betis'te. hep arsene'nin gelişmesini beklediği oyunculardan biri olarak gösteriliyordu ki hala öyle. bizde sonuçta hem yedek oturabilecek hem de hem kanatlarda hem de forvette oyanayabilecek adam sahip oluruz. üstelik güçlü hızlı ve tekniği fena değil. bu şartlarda campbell çok iyi transfer.

Tamam vurmayin adama artik :D

Gesendet von meinem LG G3

Oyun tarzı olarak Brezilya'lı Ronaldo'nun neredeyse kopyası (o kalibrede olmasa da). Bizim lig'de ezilir biçilir klişesinden ziyade, eğer kiralayabiliyorsak cuk oturur.

CL'de gruptan çıkmanın ötesinde bir şey beklemiyorum o yüzden Semih'i kazandığımız gibi Koray'ı da kazanıp yabancı hakkını forvette kullanmak ligi forse etmek adına mantıklı bir hamle olacaktır.

Arif Ulu seni çok iyimser gördüm maalesef bu sene forvet kesinlikle Burak olucaktır. Onun yanına forvet adaylarıda yedek olarak Muhammed Demir, Adem Büyük , Mevlüt Erdinç , Enes Ünal'dan biri olucaktır büyük olasılık Umut Bulutta yolcu olacaktır. Sistem olarakta daha çok Bruma ile değişmeli olucaktır Campbell Olcan oynucaktır büyük olasılık.

Zaten!yazdim!onbir 1-2 sene sonra olur

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt