- 23 Aralık 2008
- 65.170
- 62.986
- 5.103
Recep işteee bizi hep şaşırttırrYani yan sanayi diyordun hmmm![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep işteee bizi hep şaşırttırrYani yan sanayi diyordun hmmm![]()
NATO zirvesindeyım mesgul etmeGüya ocağa Emrah en son @Recep Buruk 'u koymuştu. Nerede bu herif yine işinin başında değil.
Çok şükür abi bi yaramazlık yok. gsmiz başarılı biz mutlu. sen nasılsın sağlık sorunları demissin en son yazdığında her sey yolundadır umarımsizler neler yaptınız bu süre zarfında nasılsınız keyifler nasıl ?
Şükürler olsun. Bende gayet iyiyim dediğin gibi Cimbom mutlu biz mutlu.Çok şükür abi bi yaramazlık yok. gsmiz başarılı biz mutlu. sen nasılsın sağlık sorunları demissin en son yazdığında her sey yolundadır umarım
Hoş buldum aslan kardeşimHoşgeldin üstad
Ne yapalım renktaş gördüğün gibi, burada kendini NATO zirvesinde zannedenlerden tut, bir çok farklı noktada baya eğlenceli arkadaşlar var. Ortam şu an iyi.sizler neler yaptınız bu süre zarfında nasılsınız keyifler nasıl ?
Bu forum delirtecek beni
Abii Galatasarayımız iyi ki var dimi?Galatasaray nasıl büyük bir camia, bir olgu bir kardeşlik... 8 sene önce attığım postlardan beni hala hatırlayan arkadaşlarım var. iyi ki sizler varsınız iyi ki Galatasaray var.
HAkan abinin konusunda küfür ettmeeeinsanlar için ne güzel başlıklar açıyorsunuz yav
bugün forumdan uzaklaşsak "büyük götoş nedim sertel nerede" diye başlık açılır max
alakamlama?Bu forum delirtecek beni