Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA !

Cevap: Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA!!!

Ercan Saatci, Ercan Saatci, Galatasaray s*v*r *n*n* :-)

Malum kisi az sonra Kanaltürkde canli yayin konugu

Aşağılık pislik Hürriyet bitti gözümde

arkadaşlar bugün hürriyette ercan saatçi yazısı yok deniyor doğrumu acaba?

İstifa etmeden bize rahat yok.

Yönetimin ve ultraslanın birşeyler yapıp bu şerefsizi istifaya zorlaması şart. Birinin sopa göstermesi de gerek diyorum dava açmakla falan birşey olmaz.Bu işten para cezasını ödeyerek kurtulmamalı. Kesinlikle bir şekilde istifa ettirilmeli. Taraftara özelliklede yönetime büyük iş düşüyor.bAŞKAN OLAYA EL KOY GALATASARAYI EZDİRME

hurriyet spor mudurlugune mehmet aslanin geldigi soyleniyor ercana kenara yitmisler

Şimdi facebookta gördüm 1 video daha varmış.

Fenerbahçe Televizyonu’ndan yayınlanan ‘Müzik Molası’ programının çekimleri sırasında Metin Özülkü ile birlikte Galatasaray’a küfür eden görüntüleri internete düşen Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi ile ilgili Reha Muhtar büyük bir iddia da bulundu.

Kanaltürk yayınlanan ‘Son Kale’ programının yorumcusu Reha Muhtar, Ercan Saatçi ile ilgili ikinci kasetin yolda olduğunu, bu görüntülerinde Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı sırada çekildiğini söyledi.

Şimdi facebookta gördüm 1 video daha varmış.

Fenerbahçe Televizyonu’ndan yayınlanan ‘Müzik Molası’ programının çekimleri sırasında Metin Özülkü ile birlikte Galatasaray’a küfür eden görüntüleri internete düşen Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü Ercan Saatçi ile ilgili Reha Muhtar büyük bir iddia da bulundu.

Kanaltürk yayınlanan ‘Son Kale’ programının yorumcusu Reha Muhtar, Ercan Saatçi ile ilgili ikinci kasetin yolda olduğunu, bu görüntülerinde Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı sırada çekildiğini söyledi.

O da çıksın bakalım piyasaya.

Arkadaslar tepkimiz sadece Hurriyet'le sinirli kalmamali. Galatasaray hakkinda kasitli ve yanlis haberler cikaran ezik medyayi boykot etmeliyiz. Liste uzun Milliyet, Fotomac aynen devam ediyor. Bu kagit parcalarina para verip alan, ben Galatasarayliyim diye dolasmamali.

Tüm Doğan medyasına boykot

Noldu L.A kampanya? adamların tirajı düşmemiş. Tüh Galatasaraylılığımıza

Bu konu kilitlimi, neden kimse yazmıyor? Kilitliyse ben nasıl yazıyorum? Yoksa birşeyler oldu da gelişmelerden haberim mi yok? Hürriyet 2 haftadır toplamda 18bin tiraj kaybetmiş! Tüm Galatasaraylılar bu kadar mıydı yahu?

Konu hakkında bilgi sahiplerinden el-açıklama beklerim.

Almamak İçin bir neden daha çıktı HAKAN ÜNSAL Hürriyet'te.....Damat yavaştan yavaştan kuruyor kadroyu...

Bu konu kilitlimi, neden kimse yazmıyor? Kilitliyse ben nasıl yazıyorum? Yoksa birşeyler oldu da gelişmelerden haberim mi yok? Hürriyet 2 haftadır toplamda 18bin tiraj kaybetmiş! Tüm Galatasaraylılar bu kadar mıydı yahu?

Konu hakkında bilgi sahiplerinden el-açıklama beklerim.

Zaten tüm gazete tirajlarında büyük düşüş var bu hafta o da ondan kaynaklanıyor. Kimsenin taktığı yok yani bunu :mad:

Almamak İçin bir neden daha çıktı HAKAN ÜNSAL Hürriyet'te.....Damat yavaştan yavaştan kuruyor kadroyu...

Hakan'a çamur atmadan dönde kendi ve etrafındakilerin birlik olabilme olgusuna ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu sorgula sayın mod! Noldu tirajlar? Adamlar çatır çatır satıyor hala gazeteyi...

Demekki Türkiye'de Hürriyet okuyan Galatasaraylı yokmuş ya da Galatasaraylılar uzayda yaşıyormuş...

Hakan'a çamur atmadan dönde kendi ve etrafındakilerin birlik olabilme olgusuna ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu sorgula sayın mod! Noldu tirajlar? Adamlar çatır çatır satıyor hala gazeteyi...

Demekki Türkiye'de Hürriyet okuyan Galatasaraylı yokmuş ya da Galatasaraylılar uzayda yaşıyormuş...

Bu konu altında yapılan mesajları tekrar okuyup bana cevap verirsen sevinirim... Ben burda insanları organize edebilmek ve olay hakkında bilgi vermek için bu sayfayı hep üstte tuttum. Ben kendime düşen görevi fazlasıyla yaptım Sayın elit üye !!!

Geri
Üst Alt