Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA !

Cevap: Galatasaraylılar'dan Hürriyet'e baskı

SAYENİZDE!

Ne kebapçısı ne de formacısı

Hepsinden vaz geçtim

Bu meslek dillere düştü sayenizde

E buymuş "hayalperest" gazetecilik dedikleri

Ne haber yazmanı beklerim

Ne de mizanpaj bilmeni

Mesleğe inanmaz oldum sayenizde

Tükenmiş gazetecilik dedikleri

Ne kayınpederine kızarım

Ne de halimize ağlarım

Yüreğim mesleğe küstü sayenizde

E bıktım artık fahişe gönüllerden

Ne bir sütun kadar derin

Ne de emlak eki kadar sakin

Fikirler alt üst oldu sayenizde

Korktum artık çarkların dönüşünden

Haydi

Of Allah'ım of

Nedendir hep zorla sana gelişim

Of Allah'ım of

Ofları tekelledim sayenizde

Of Allah'ım of

Nedendir hep zorla sana gelişim

Of Allah'ım of

Mesleği tükettik sayenizde

Kendimizi kaybettik sayenizde

Kendimizi kaybettik sayenizde

Son kez

Nay niri niri niri nom

Sayenizde

Söz: Ercan Saatçi & Cem Kurel

Beste: Hayalperest

NOT 1: Ercan Saatçi'nin Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü oluşuna gösterdiğim tepkiyi, "Fenerbahçeli olmasına" bağlayacaklara ve bu yüzden bana tepki gösterecek ya da tebrik edeceklere kötü bir haberim olacak: Ben de Fenerbahçeliyim. Bundan dolayı tepkimin sebebimin, Ercan Saatçi'nin ömründe gazetecilik yapmamış biri olarak sırf ailevi ilişkileriyle böyle önemli bir göreve atanması olduğunu herkesin görmesini diliyorum.

NOT 2: Üzülerek görüyorum ki bu konu hakkında ultrAslan ve Antu.com yani Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler arasında süren tartışma çok yanlış bir noktada sürüyor. Bazı Galatasaraylılar, Saatçi'ye Fenerbahçeli olduğu için tepki gösteriyor. Yani demek ki Kenan Doğulu Hürriyet Spor Koordinatörü olsa çok memnun olacaklardı. Bazı Fenerbahçeliler ise sırf Fenerbahçeli diye bu atamadan memnuniyet duyuyor. Ve Ercan Saatçi'yi savunurken karşı örnek olarak Fatih Altaylı, Mehmet Ali Birand, Hıncal Uluç, Serhat Ulueren, Serkan Korkmaz, Uğur Vardan ve Fuat Akdağ gibi isimleri örnek gösteriyorlar. Evet bu isimler Galatasaray'ı tutuyor olabilir ama sonuçta hepsi yılların gazetecisidir. Hiçbiri kayınpederinin torpiliyle biryerlere gelmemiştir. Olaya herkesin bu açıdan bakması daha sağlıklı olacaktır.

NOT 3: "E bıktım artık fahişe gönüllerden" sözü, harfi harfine Ercan Saatçi'ye aittir.

Cem Kurel

Ligtv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni

[email protected]

Ligtv.com.tr - VideoHaber - SAYENİZDE!

Ercan Saatçi - yorumsuz !

Hürriyet sporun başına geçti mi geçmedi mi tartışmaları devam ederken ortaya çıkan bu videoya bakın hele. hürriyeti almayın aldırmayın sevgili arkadaşlar. bu haysiyetsizi sevindirmeyelim !

Login | Facebook

chttps://www.facebook.com/....php?v=167615531249&ref=nf

Bakalım bu montajdı bu yalandı diye kıvranmaya ne zaman başlayacak şarkıcı bey?

*video'yu facebookta bulduğum için link bu şekilde. youtube a düşünce youtube linkini de ekleyeceğim.

Login | Facebook

burdan da dinleyebilirsiniz.... Hürriyet Spor müdürü Ercan Saatçi ve Metin Özülkü'yü...

artık hürriyet gazetesiyle ilgili haberleri foruma taşımamak en iyisi olur....

...ler artık birbirinizi ...siniz :@ :@

Şimdi bişey diycem olmuyacak köpeklere !

Yorum yaparken lütfen sağduyulu olalım... Bunlar yüzünden ceza yemeye değmez;)..

Bu e.saatçi denilen yaratığa yönetim,taraftar gereken cevabı mutlaka vermelidir..Şimdilik bunları yazıyorum..

Hürriyet alma, aldırma.!

BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI!

Son günlerde gerek medyada yer alan haberler, gerekse kulağımıza gelen duyumlara göre fanatik Fenerbahçeli Ercan Saatçi nin, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni kayınbabası Ertuğrul Özkök tarafından, aynı gazetenin spor müdürlüğüne getirileceğini öğrendik. Galatasaray düşmanlığı tohumları ekmeye çalışan damat Ercan Saatçi, taraflı ve saçma yazılarının her satırını da tahrik kelimeleriyle süslemeyi iyi becermektedir.

Sitemizin girişine eklediğimiz video ise, bu kişinin Galatasaray düşmanlığını,Galatasaray kıskançlığını ve içlerinde bulundukları eziklik halini daha iyi ortaya çıkarmaktadır.

Bu video, kendi taraftarına, kendi camiasına şirin gözükmek amacıyla uğraşan, ezikliğin son safhasına gelmiş olan bu ve benzeri şahsiyetlerin, aslında ne kadar da aciz duruma düştüklerinin bir göstergesidir.

Gözü dönmüş, fanatizm ve holiganizmi körükleyen, insanlara nifak tohumları ekmeye çalışan bu şahsiyetin, Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Müdürlüğü'ne getirilecek olmasını şaşkınlıkla takip etmekteyiz.

Böyle bir kişinin günden güne dibe vuran spor medyasında söz sahibi olması kabul edilemez bir durumdur.

ultrAslanlar olarak buna tepkisiz kalmamız söz konusu olamaz!

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden Türkiye Cumhuriyeti Kanunları'na uygun, Büyük Galatasaray Taraftarı'na yakışacak şekilde tepkimizi telefon, mail, fax ve linklerdeki formlardan dile getirelim.

Yaşasın GALATASARAY

Yaşasın Bağımsız ultrAslan

Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli/Istanbul

Telefon: (0212) 677 00 00

Fax No: (0212) 677 08 46 / (0212) 677 07 77

E-posta: [email protected] / [email protected]

Hürriyet

SizdeYazin

ultrAslan Ba�ımsız Taraftar Olu�umu

Cevap: Büyük Galatasaray Taraftarı; Hürriyet ALMA, ALDIRMA!!!

Hürriyet'in başına geçse nolacak ki?

benim için çokta fifi

Login | Facebook

Bu video yu seyrettiniz mi? ilk defa görüdüm bugün. Annelerinin Kulaklarını çınlattım bu saatte.

Hürriyet'in ne yaptığı önemli değil yakında Doğan'ın elinden çıkacak ve zaten tepe yönetimi değişecektir diye umuyorum. Ama zaten iyi bir Galatasaray'lı değil şayet gelişmiş bir ülke isek hepimizin Hürriyet ve Doğan'a boykot uygulamamız gerekir. Şahsen bunu yapıyorum

ahahaha yavşak ercan'ın dediklerine bakın , damada bakın hele. Arkasını kollasın bence facebook'ta pekçok piskopat Galatasaray'lı düşmanı olmuştur

Ben de attım mail

giris_01.gif
giris_03.gif

YORUMSUZ | ultrAslan BaÄ�ımsız Taraftar OluÅ�umu Girişteki videoyu izleyin.

Bu adamı yolda filan görmesin bir Galatasaraylı artık.. Kafası çalışıyorsa en az 20-30 koruma ile gezsin. Şeref yoksunu it...

Bu adam hangi yuzle sokakta dolasiyor

siz bu adamı adamdan mı sayıyosunuz ? :D

Geri
Üst Alt